Peki Gentoo kurulum rehberi gelir mi?NOT: Deneyseldir, ilk önce bir fare beyninde deneyiniz. Duygu, anı, hafıza vb. şeyleri silmez; sadece beynin mekanizmasını değiştirir.
Beyniniz en önemli anlarda patlıyor, sınavdan 0 çektiriyor ve işlevsiz durumdaysa işletim sistemi değişikliliğine ihtiyacınız olabilir. Arch en hızlı BrainOS'lardan birisi. Bugün sizlere nasıl beyninize Arch kurabilirsiniz, onu anlatıyorum.
SSH ile Beyine Bağlanma
PC'nize geçin ve komut isteminessh [email protected]:456yazın. 456 kısmı sizin yaşınız, ben 456 yaşındayım. Şifre varsayılan olarakmal-wareolmalı. Açılışı "Meraklı Adanalılar Literatürü" merak ediyorsanız. Neyse, beyninize girdikten sonrabos-info --os-name --os-versionkomudunu kullanın. BrainOS yazılımları her işletim sisteminde varsayılan olarak gelir, Gentoo'da bile. Eğer Windows'taysanız farklı, diğer işletim sistemlerindeyseniz farklı ilerliyoruz.
Windows Yolu: KulakKodes + Arch ISO'su
Komut olarakwinpm install kulakkodes --iso-writing-capability --iso-support --eartorawdata --eartorawvideokomutuna ihtiyacımız var. Kulaktan alınan sesi raw veriye ve videoya dönüştürmemiz gerekecek. Yes, Yes diyerek geçin. İndirip yüklemesi 2 dakikanızı alır. Ondan sonra beyninizde 4 GB'lik bir yer açıpkulakkodes --iso-write:4gb-par --iso-file:video:\\yt.br\aUmaQtTckm0komutunu yazın. Garip sesler duymaya başlayacaksınız, 6 saat boyunca aralıksız dinlemezseniz ISO dosyası bozuk yazılır.
Diğer OS Yolları: SoundToRaw + Arch ISO'su
Komut olarakbrainpm get soundtoraw --iso-support --write-to-memory-support --rawdatasupport --rawvideosupportkomutuna ihtiyacımız var. Kulaktan alınan sesi raw veriye ve videoya dönüştürmemiz gerekecek. Yes, Yes diyerek geçin. İndirip yüklemesi 2 dakikanızı alır. Ondan sonra beyninizde 4 GB'lik bir yer açıpsoundtoraw --iso-write:/dev/4gbpar --iso-file:video:\\yt.br\aUmaQtTckm0komutunu yazın. Garip sesler duymaya başlayacaksınız, 6 saat boyunca aralıksız dinlemezseniz ISO dosyası bozuk yazılır.
Arch ISO'sunu yazdıktan sonra uyuyun ve uyanmadan hemen önce aklınızdanbootmanager enter archiso execute 4gbparkelimelerini akıldan geçirin. Beyin Arch ISO'sundan boot edecektir.
Basit Beyin Script'i: BrainOS-ArchInstall
Manuel olarak kurmak beyin ölümüne sebebiyet verebilir, o yüzden boot edildiği andasüt pekmez çizgi es beyin oses arçin stollharf öbeklerini düşünün. Sonrabrrrrr şibili dom dom dom dom dom yes yes yes yesşarkısını düşünerek kurulumu onaylayın. Kurulum bitişinin ardındanbeyin oses arçin stolldüşünerek script'i aktifleştirin. Ülke sorusunaevriver det ay ken, dil/ırk sorusunaben türk milliyetçisiyim arkadaş, yaşınızayaşım <yaş> kadarve son olarak emin olup olmama sorusunaemin olmasam buraya mı boot ederdim kardeşcevabını düşünerek kurulumu başlatın.
Kurulum sonrasındabeni cıkruta atmazsan yok ederim bakdiye tehdit düşüncesiyle chroot ortamına girin.süt pekmez neon fecikelimelerini düşünerek neofetch'i kurun.neon fecidiye düşündüğünüzde artık beyin logolu neofetch çıkacaktır. Önyükleyiciyi kurmak çok önemli, kurmadan restart = beyin ölümü çünkü.süt pekmez grupdüşünerek GRUB'ı,grup kurayımdüşünerek yerel GRUB yüklemesini kurun.güvenli yükleme grup yapile GRUB'ı Secure Boot ayarına karşı çalışır duruma getirin. Artıkölüp dirilecemdiye düşünerek restart atabilirsiniz.
Ve Arch kurulumumuz bu kadar.
Eğer Windows kurmamı istiyorsanız beğenin, macOS kurmamı istiyorsanız havalı ifadesi atın.
Çok işsizim.
Detaylar
Kim cevapladı?Ona beynim yetmiyor, beyin patlar ölüp giderim.
Jahrein Fan
Üstün
- Makaleler
- 4
not: Deneyseldir, ilk önce bir fare beyninde deneyiniz. Duygu, anı, hafıza vb. şeyleri silmez; sadece beynin mekanizmasını değiştirir.
beyniniz en önemli anlarda patlıyor, sınavdan 0 çektiriyor ve işlevsiz durumdaysa işletim sistemi değişikliliğine ihtiyacınız olabilir. Arch en hızlı Brainos'lardan birisi. Bugün sizlere nasıl beyninize Arch kurabilirsiniz, onu anlatıyorum.
SSH ile beyine bağlanma
PC'nize geçin ve komut isteminessh [email protected]:456yazın. 456 kısmı sizin yaşınız, ben 456 yaşındayım. Şifre varsayılan olarakmal-wareolmalı. Açılışı "meraklı adanalılar literatürü" merak ediyorsanız. Neyse, beyninize girdikten sonrabos-info --os-name --os-versionkomudunu kullanın. Brainos yazılımları her işletim sisteminde varsayılan olarak gelir, Gentoo'da bile. Eğer Windows'taysanız farklı, diğer işletim sistemlerindeyseniz farklı ilerliyoruz.
Windows yolu: Kulakkodes + Arch ISO'su
komut olarakwinpm install kulakkodes --iso-writing-capability --iso-support --eartorawdata --eartorawvideokomutuna ihtiyacımız var. Kulaktan alınan sesi RAW veriye ve videoya dönüştürmemiz gerekecek. Yes, yes diyerek geçin. İndirip yüklemesi 2 dakikanızı alır. Ondan sonra beyninizde 4 GB'lik bir yer açıpkulakkodes --iso-write:4gb-par --iso-file:video:\\yt.br\aUmaQtTckm0komutunu yazın. Garip sesler duymaya başlayacaksınız, 6 saat boyunca aralıksız dinlemezseniz ISO dosyası bozuk yazılır.
diğer OS yolları: Soundtoraw + Arch ISO'su
komut olarakbrainpm get soundtoraw --iso-support --write-to-memory-support --rawdatasupport --rawvideosupportkomutuna ihtiyacımız var. kulaktan alınan sesi RAW veriye ve videoya dönüştürmemiz gerekecek. Yes, yes diyerek geçin. İndirip yüklemesi 2 dakikanızı alır. Ondan sonra beyninizde 4 GB'lik bir yer açıpsoundtoraw --iso-write:/dev/4gbpar --iso-file:video:\\yt.br\aUmaQtTckm0komutunu yazın. garip sesler duymaya başlayacaksınız, 6 saat boyunca aralıksız dinlemezseniz ISO dosyası bozuk yazılır.
Arch ISO'sunu yazdıktan sonra uyuyun ve uyanmadan hemen önce aklınızdanbootmanager enter archiso execute 4gbparkelimelerini akıldan geçirin. Beyin Arch ISO'sundan boot edecektir.
basit beyin Script'i: Brainos-archınstall
manuel olarak kurmak beyin ölümüne sebebiyet verebilir, o yüzden boot edildiği andasüt pekmez çizgi es beyin oses arçin stollharf öbeklerini düşünün. Sonrabrrrrr şibili dom dom dom dom dom yes yes yes yesşarkısını düşünerek kurulumu onaylayın. Kurulum bitişinin ardındanbeyin oses arçin stolldüşünerek Script'i aktifleştirin. Ülke sorusunaevriver det ay ken, dil/ırk sorusunaben türk milliyetçisiyim arkadaş, yaşınızayaşım <yaş> kadarve son olarak emin olup olmama sorusunaemin olmasam buraya mı boot ederdim kardeşcevabını düşünerek kurulumu başlatın.
Kurulum sonrasındabeni cıkruta atmazsan yok ederim bakdiye tehdit düşüncesiyle chroot ortamına girin.süt pekmez neon fecikelimelerini düşünerek Neofetch'i kurun.neon fecidiye düşündüğünüzde artık beyin logolu neofetch çıkacaktır. Önyükleyiciyi kurmak çok önemli, kurmadan restart = beyin ölümü çünkü.süt pekmez grupdüşünerek GRUB'ı,grup kurayımdüşünerek yerel GRUB yüklemesini kurun.güvenli yükleme grup yapile GRUB'ı Secure Boot ayarına karşı çalışır duruma getirin. Artıkölüp dirilecemdiye düşünerek restart atabilirsiniz.
Eğer Windows kurmamı istiyorsanız beğenin, macOS kurmamı istiyorsanız havalı ifadesi atın.
çok işsizim.
Hocam ben onu gerçek sanıp denemek için girdim ya offf.
Hocam ben soyle yaptim:
- Arch Installer'i NeuraLink'te calistirdim,
- NeuraLink'e SSH ile babam baglandi, komutlari masanin ustundeki kagida yazmistim zaten,
- Linux benim beynimin uzun donem hafizasini
/dev/sda1olarak algiladigi icin arch-chroot'u kullanarak beynimin icine erisebildim.
Abi NeuraLink'ın özellikleri neler?Hocam ben soyle yaptim:
- NeuraLink'e SSH ile babam baglandi, komutlari masanin ustundeki kagida yazmistim zaten,
/dev/sda1olarak algiladigi icin arch-chroot'u kullanarak beynimin icine erisebildim.
Neuralink gayet kolaylaştırıyor yüklemeyi de popüler değil.Hocam ben soyle yaptim:
Ben yanlışlıkla Windows kurdum. Şu an gözümün önünde mavi bir ekran var. Ne yapmam lazım?NOT: Deneyseldir, ilk önce bir fare beyninde deneyiniz. Duygu, anı, hafıza vb. şeyleri silmez; sadece beynin mekanizmasını değiştirir.
Beyniniz en önemli anlarda patlıyor, sınavdan 0 çektiriyor ve işlevsiz durumdaysa işletim sistemi değişikliliğine ihtiyacınız olabilir. Arch en hızlı BrainOS'lardan birisi. Bugün sizlere nasıl beyninize Arch kurabilirsiniz, onu anlatıyorum.
SSH ile Beyine Bağlanma
PC'nize geçin ve komut isteminessh [email protected]:456yazın. 456 kısmı sizin yaşınız, ben 456 yaşındayım. Şifre varsayılan olarakmal-wareolmalı. Açılışı "Meraklı Adanalılar Literatürü" merak ediyorsanız. Neyse, beyninize girdikten sonrabos-info --os-name --os-versionkomudunu kullanın. BrainOS yazılımları her işletim sisteminde varsayılan olarak gelir, Gentoo'da bile. Eğer Windows'taysanız farklı, diğer işletim sistemlerindeyseniz farklı ilerliyoruz.
Komut olarakwinpm install kulakkodes --iso-writing-capability --iso-support --eartorawdata --eartorawvideokomutuna ihtiyacımız var. Kulaktan alınan sesi raw veriye ve videoya dönüştürmemiz gerekecek. Yes, Yes diyerek geçin. İndirip yüklemesi 2 dakikanızı alır. Ondan sonra beyninizde 4 GB'lik bir yer açıpkulakkodes --iso-write:4gb-par --iso-file:video:\\yt.br\aUmaQtTckm0komutunu yazın. Garip sesler duymaya başlayacaksınız, 6 saat boyunca aralıksız dinlemezseniz ISO dosyası bozuk yazılır.
Komut olarakbrainpm get soundtoraw --iso-support --write-to-memory-support --rawdatasupport --rawvideosupportkomutuna ihtiyacımız var. Kulaktan alınan sesi raw veriye ve videoya dönüştürmemiz gerekecek. Yes, Yes diyerek geçin. İndirip yüklemesi 2 dakikanızı alır. Ondan sonra beyninizde 4 GB'lik bir yer açıpsoundtoraw --iso-write:/dev/4gbpar --iso-file:video:\\yt.br\aUmaQtTckm0komutunu yazın. Garip sesler duymaya başlayacaksınız, 6 saat boyunca aralıksız dinlemezseniz ISO dosyası bozuk yazılır.
Manuel olarak kurmak beyin ölümüne sebebiyet verebilir, o yüzden boot edildiği andasüt pekmez çizgi es beyin oses arçin stollharf öbeklerini düşünün. Sonrabrrrrr şibili dom dom dom dom dom yes yes yes yesşarkısını düşünerek kurulumu onaylayın. Kurulum bitişinin ardındanbeyin oses arçin stolldüşünerek script'i aktifleştirin. Ülke sorusunaevriver det ay ken, dil/ırk sorusunaben türk milliyetçisiyim arkadaş, yaşınızayaşım <yaş> kadarve son olarak emin olup olmama sorusunaemin olmasam buraya mı boot ederdim kardeşcevabını düşünerek kurulumu başlatın.
Kurulum sonrasındabeni cıkruta atmazsan yok ederim bakdiye tehdit düşüncesiyle chroot ortamına girin.süt pekmez neon fecikelimelerini düşünerek neofetch'i kurun.neon fecidiye düşündüğünüzde artık beyin logolu neofetch çıkacaktır. Önyükleyiciyi kurmak çok önemli, kurmadan restart = beyin ölümü çünkü.süt pekmez grupdüşünerek GRUB'ı,grup kurayımdüşünerek yerel GRUB yüklemesini kurun.güvenli yükleme grup yapile GRUB'ı Secure Boot ayarına karşı çalışır duruma getirin. Artıkölüp dirilecemdiye düşünerek restart atabilirsiniz.
Çok işsizim.
Beynin BIOS'unu güncellerken uykuya dalarsak ne olur?
Vallaha pampa low-powered bir ARM makine var. UEFI kurdum icine bir sekilde, oradan da Linux'u halletmis oldum. EFI Stub ile calisiyor su an beynim.
Onun rehberini yapamıyorum, beynimi ikinci defa riske atamam.Ben yanlışlıkla Windows kurdum. Şu an gözümün önünde mavi bir ekran var. Ne yapmam lazım?
Beynin BIOS'unu güncellerken uykuya dalarsak ne olur?
Volkan Demirel 5
Yetkin
Hocam öncelikle driverlarınız güncel mi?NOT: Deneyseldir, ilk önce bir fare beyninde deneyiniz. Duygu, anı, hafıza vb. şeyleri silmez; sadece beynin mekanizmasını değiştirir.
SSH ile Beyine Bağlanma
Çok işsizim.