Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
- Makaleler
- 20
Evet. Gürültü engelleme özelliği bulunan herhangi bir kulaklık problemi çözecektir.
Gurultuden daha cok kalabalik ortamlar sorun oluyor.Evet. Gürültü engelleme özelliği bulunan herhangi bir kulaklık problemi çözecektir.
- Makaleler
- 20
Gurultuden daha cok kalabalik ortamlar sorun oluyor.
Samsun'a gidince benim de aynı problemim var. Samsun'da araç kullanmak çok problem. İnsanlar saygısız. Dışarıda yapacak bir işiniz olmadığı sürece evde zaman geçirecek faydalı aktiviteler önerebilirim.
Her gun disarida oluyorum genelde benEn son vardı bi' hassasiyet. İşlerimi evden yapıp evden çalıştığım için birkaç haftadır market harici dışarı çıkmadım.
Olabilir, sirf zamanim gecsin diye kursa yazildim orada zaman kaydediyormus gibi geliyor bana.Dışarıda yapacak bir işiniz olmadığı sürece evde zaman geçirecek faydalı aktiviteler önerebilirim.
Birkaç haftasına kadar ben de öyleydim, gece gündüz. Şimdi kafa dinleyip kendimle vakit geçiriyorum, yalnızlığı kendimi geliştirmek için avantaja çevirdim bu sürede, altın gibi bir fırsatım var yani... Kıymetini biliyorum elimden geldiğince de verimli geçirmeye çalışıyorum zamanımı, bu yüzden de uykuya 3-4 saat ayırıyorum. Az uyumaya alıştım gibi, uykum da gelmiyor zorla yatıyorum. Açıkçası eskisi gibi 7-8 saat uyumayı özlemedim değil.
Ayrıca masa lambası altında çalışmakta çok keyifli. Evcil hayvan alayım diyorum bir de... İyice ev kuşu oldum he.
Sana tavsiyem; uzaklaş kalabalıktan dinlen biraz. Samsun güzel şehir, oradaki kanyona git doğada vakit geçir. İyi gelir.
Hayal falan kur. Ben öyle yapıyorum, etraf umurumda bile olmuyor.
3 saat uyumak hiç bir açıdan iyi değil. Sağlığınızı önemsiyorsanız en az 7 saat uyumalısınız.Birkaç haftasına kadar ben de öyleydim, gece gündüz. Şimdi kafa dinleyip kendimle vakit geçiriyorum, yalnızlığı kendimi geliştirmek için avantaja çevirdim bu sürede, altın gibi bir fırsatım var yani... Kıymetini biliyorum elimden geldiğince de verimli geçirmeye çalışıyorum zamanımı, bu yüzden de uykuya 3-4 saat ayırıyorum. Az uyumaya alıştım gibi, uykum da gelmiyor zorla yatıyorum. Açıkçası eskisi gibi 7-8 saat uyumayı özlemedim değil.
Ayrıca masa lambası altında çalışmakta çok keyifli. Evcil hayvan alayım diyorum bir de... İyice ev kuşu oldum he.
Sana tavsiyem; uzaklaş kalabalıktan dinlen biraz. Samsun güzel şehir, oradaki kanyona git doğada vakit geçir. İyi gelir.