BF2042 hata vermeden kapanıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Spock
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    hata
Makaleler
1
Yer
Ankara
BF2024 bir süredir sorunsuz oynuyordum fakat bugün birdenbire hata vermeden kapanmaya başladı. Ben de hata raporu oluşturup sizinle paylaşmak istedim fakat hata raporu için proc mon kullandığımda oyunun Launcher'ı proc mon aktifken oyunun başlamayacağının uyarısını verdi. Bu durumda ne yapabilriim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Process Monitor açık arkada. Kapatıp tekrar denediniz mi?

Not: Pardon, rapor almaya çalışırken ekstra bir hata almışsınız sanırım. Kusura bakmayın, mesajı düzenleyeyim.

Process Monitor açık arkada. Kapatıp tekrar denediniz mi?

Not: Pardon, rapor almaya çalışırken ekstra bir hata almışsınız sanırım. Kusura bakmayın, mesajı düzenleyeyim.

Kapatsamda aynı hocam.

Olay görüntüleyicisi altına düşen rapor var mı?

Hayır hocam. En azından baktığımda BF2042 adına herhangi bir şey göremedim.

Oyunun kendi klasörüne bakar mısın crash dump var mı?

Hayır yok fakat şimdi de oyun hiçbir şekilde açılmıyor ekran görüntüsünde göründüğü gibi hata veriyor hep. Proc mon sildiğim ve bf2042.exe'yi programdan kaldırdığım halde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Burada;
  1. BF 2042 için uyumluluk ayarlarından tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırakın ve yönetici olarak çalıştırın.
  2. Oyun dosyalarını antivirüs taramasından istisnalara ekleyin.
  3. Windows aramasından depolama ayalarına gidin oradan geçici dosyaları ve direct x shader kontrol edin ve kaldırın demiş ama ne kadar yararlı olacaktır emin olamadım.
Kaynak:

Burada da sorunu yaşayan kişi BIOS üzerinden XMP/EXPO profilinde bulunan RAM hızlarını biraz düşürerek sorununa çözüm bulmuş, eski bir çözümdür ama şu an işe yarar mı, bilmiyorum.
Kaynak:

Oyun dosyalarını doğrulayın.
EA Play'in içerisinde bulunan "Recovery Settings" belki çözüme ulaştırır.
EA anti-cheat'i silip, oyun dosyalarının içerisinden tekrar kurun.
Driver, Windows güncellemelerini kontrol. Bazı insanlar GPU sürücüsü yüzünden sorun yaşamış.

Not:

EA Anti-Cheat çoğu program ya da yazılıma kırmızı bayrak sallıyor, en basitinden oyun içerisinde "Print Screen" yapamıyorsunuz. Hilelere çözüm bulalım derken her şeyi engellediler.

Şu an için aklıma gelenleri ve bulduğum çözümleri yazdım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…