Makaleler
5
Yer
Winterfell
Japonya, Brezilya ve Singapur sunucuları hep 174-274 arası pingler gösteriyor. Avrupa sunucusunu filtrelediğimde ise sadece 3-4 sunucu çıkıyor ve bunlardan sadece 1 tanesi dolu. Özel bir ayarı mı var, ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Burada ping'i etkileyen faktörleri kontrol etmende fayda olacaktır.
- Senin internet bağlantı kaliten, Peering bağlantıları(bu bilgiyi internet sağlayıcından edinebilirsin) vs.
- BF5 'in sunucu lokasyonları ve yoğunlukları
bunları kontrol etmek ile başlayabilirsin.

İnternet bağlantın birçok oyunda veya platformda sorun oluşturmuyorsa sorun BF5 sunucularında diyebiliriz.
İnternette biraz araştırdığımda BF5 sunucularının nerede konumlandığı, sunucu durumları ne olduğu vb. bilgilere ulaşabileceğim resmi bir kaynak bulamadım.

Merhaba,
Burada Ping'i etkileyen faktörleri kontrol etmende fayda olacaktır.
- Senin internet bağlantı kaliten, Peering bağlantıları(bu bilgiyi internet sağlayıcından edinebilirsin) vs.
- BF5'in sunucu lokasyonları ve yoğunlukları
Bunları kontrol etmek ile başlayabilirsin.

İnternet bağlantın birçok oyunda veya platformda sorun oluşturmuyorsa sorun BF5 sunucularında diyebiliriz.
İnternette biraz araştırdığımda BF5 sunucularının nerede konumlandığı, sunucu durumları ne olduğu vb. bilgilere ulaşabileceğim resmi bir kaynak bulamadım.

BF 1'e böyle bir sorun yok tüm sunucular 70 altında ama BF 5'e girince tüm sunucular Uzak Doğu'ya ait. Avrupalılar oynamıyor mu anlamadım.