Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Hocam bildiğim kadarıyla hangi üründe oyun hediyesi olursa olsun hep o marka ilgileniyor. Mağaza hediye edecekse o ayrı ama Intel'e baktığımda Intel'in böyle bir hediyesi gerçekten var. Intel'in ilgilenmesi gerek diye düşünüyorum.

Hocam evet Intel veriyor aslında ama ürünü satın aldığımı göstermem için 2 yöntem var. Birincisi bir anahtar istiyorlar bunu satıcının vermesi gerektiğini söylüyorlar. İkinci yöntem ise belirli birkaç satıcı belirlemiş Intel eğer onlardan satın aldıysam faturamı atıyorum onaylıyorum ve veriyorlar oyunu aksi takdirde hiçbir şekilde ilgilenmiyorlar.

@Bedirhan0001, evet baktım ve ben de aynısını gördüm. PC'ndeki ürünü tanıyor zaten indirttiği ufak bir yazılım. Onunla birlikte farklı satıcı seçip faturanla bir dener misin? Ben bu akşam öyle yapacağım. Belki geçerlidir hala.

@Bedirhan0001, evet baktım ve ben de aynısını gördüm. PC'ndeki ürünü tanıyor zaten indirttiği ufak bir yazılım. Onunla birlikte farklı satıcı seçip faturanla bir dener misin? Ben bu akşam öyle yapacağım. Belki geçerlidir hala.

Şansımı denedim hocam bakalım göreceğiz.

İtopya kodumu verdi ve teslim etti sorun çözüldü.

Son düzenleme: