Emir YOL Uzman Katılım 17 Nisan 2024 Mesajlar 6 Beğeniler 3 17 Nisan 2024 #1 Bu gaineri yaklaşık 1 hafta önce 877 TL'ye aldım. Benden önce kullanıp etkisini gören arkadaşlar var mı? Kilo alan kullanıcılar varsa kaç kilo aldılar? Bigjoy'un kalitesi insanı üzer mi? HIQ'nun yerine bunu alarak iyi mi yaptım? Bigjoy Sports BIGMASS Gainer GH FACTORS Çilek 3000g | Bigjoy Yağlanmadan hacim kazanmak için kas gelişimine yönelik GH Factors ilaveli tek gainer. Karbonhidrat, protein ve GH faktörler bir arada. www.bigjoy.com.tr
Bu gaineri yaklaşık 1 hafta önce 877 TL'ye aldım. Benden önce kullanıp etkisini gören arkadaşlar var mı? Kilo alan kullanıcılar varsa kaç kilo aldılar? Bigjoy'un kalitesi insanı üzer mi? HIQ'nun yerine bunu alarak iyi mi yaptım? Bigjoy Sports BIGMASS Gainer GH FACTORS Çilek 3000g | Bigjoy Yağlanmadan hacim kazanmak için kas gelişimine yönelik GH Factors ilaveli tek gainer. Karbonhidrat, protein ve GH faktörler bir arada. www.bigjoy.com.tr
Beyazıt Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 1.748 Yer Bursa, Turkey 17 Nisan 2024 #2 Gainer kullanmadım ancak BigJoy güzel ve kaliteli bir markadır. Sizleri üzmez. Uygun fiyata aldığınızı düşünüyorum.
Gainer kullanmadım ancak BigJoy güzel ve kaliteli bir markadır. Sizleri üzmez. Uygun fiyata aldığınızı düşünüyorum.