Bu öneri hâlihazırda uygulamadadır.
Benzer konular
- Öneri
Bunlar bende açık ama mail olarak düşmüyor. Ne bildirim veya mailde gözükme olarak bahsediyorum. Yeşil forumun tüm hepsi düşerken burası düşmüyor maalesef, düzeltmenin yolu var mı? Sanırım spam olarak algılıyor. Bu 2 ay içinde açtığım hiçbir konunun bildirimi düşmedi. Üstten en yeni seçeneğini gösterdim ve konu bildirimi yok.Merhaba. Böyle bir ayar sosyal seçeneklerinde zaten mevcut. Farklı bir durumdan mı bahsediyorsunuz?
Eki Görüntüle 128455
Belki de spam kutuna düşüyordur?Bunlar bende açık ama mail olarak düşmüyor. Ne bildirim veya mailde gözükme olarak bahsediyorum. Yeşil forumun tüm hepsi düşerken burası düşmüyor maalesef, düzeltmenin yolu var mı? Sanırım spam olarak algılıyor. Bu 2 ay içinde açtığım hiçbir konunun bildirimi düşmedi. Üstten en yeni seçeneğini gösterdim ve konu bildirimi yok.
En son 10.10.2024'te konu bildirimi gelmiş. Konu açarken e-posta ile bildirim almak istiyorum tikini de açıyorum. Ona rağmen yok.
Eki Görüntüle 128459
Spam kutusunda yok olsa atardım.
Bunlar bende açık ama mail olarak düşmüyor. Ne bildirim veya mailde gözükme olarak bahsediyorum. Yeşil forumun tüm hepsi düşerken burası düşmüyor maalesef, düzeltmenin yolu var mı? Sanırım spam olarak algılıyor. Bu 2 ay içinde açtığım hiçbir konunun bildirimi düşmedi. Üstten en yeni seçeneğini gösterdim ve konu bildirimi yok.
En son 10.10.2024'te konu bildirimi gelmiş. Konu açarken e-posta ile bildirim almak istiyorum tikini de açıyorum. Ona rağmen yok.
Eki Görüntüle 128459
Bu hesap maili ve kontrol ettiğim mail eşleşiyor.Mail adresinizi kontrol eder misiniz? Doğru ise ona göre hareket edelim.