Parasını geçtim, güvenliği önemli. Büyük teknoloji şirketleri hemen açık bulunmuyor diye biliyorum. Sonuçta itibar kaybetmek istemez.
Evet birçoğu güvenli ama işinde iyi biri kafasına koyarsa oraya sızacaktır. He senin verine ne kadar bulaşır orası ayrı. Oraya girmeye çalışan muhtemelen belirli bir hedefe yönelik çalışıyordur.
iCloud'tan ünlülerin içerikleri çalındı zamanında. Sence Apple boş bir firma mı?

iCloud'tan ünlülerin içerikleri çalındı zamanında. Sence Apple boş bir firma mı?
Dünyanın en zengin şirketi Apple. O veri çalınma olayını hatırlıyorum. Apple boş firma değil.
Google güvenilir, güvenilir olmayan insanlardır. Google'da elbet hacklenebilir lakin zor. Senin hesabını çaldırma ihtimalin vs. değerlendirilirse HDD kullanmak daha mantıklı.
Herkes SSD/HDD diyor zaten.
Problem Google'nin güvenilir olması değil. En güvenlisi bilgilere ancak senin ulaşabilecek olman. Oda HDD ile dış dünya ile bağlantısı olmadan olur vs.
Orası doğru. Burada yazan her tavsiye (1-2 kişi hariç) harici disk kullanma konusu oldu. Aklın yolu bir gibi bir gibi oldu. Bundan sonra ona göre davranırım.

@Recep Baltaş ve @Yener K sizin görüşleriniz nedir?

Dünyanın en zengin şirketi Apple. O veri çalınma olayını hatırlıyorum. Apple boş firma değil.

Herkes SSD/HDD diyor zaten.

Orası doğru. Burada yazan her tavsiye (1-2 kişi hariç) harici disk kullanma konusu oldu. Aklın yolu bir gibi bir gibi oldu. Bundan sonra ona göre davranırım.

@Recep Baltaş ve @Yener K sizin görüşleriniz nedir?
Evet. Haklısınız. Amacımız en mantıklı şekilde yardımcı olabilmek.

Ne kadarlık bir veri saklayacaksın? HDD ve uçtan uca şifreli bir bulut depolama tercih edebilirsin. Tabii mahremiyet konusu önemsizse Google Drive da olur.

Son düzenleyen: Moderatör: