Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Görsel ekleyebilier mısınız hocam? Tam olarak görmek için. Farklı yerlerde kalmış olabilir çünkü.
BIOS pili yüzünden açılmıyormuş. Değişince açıldı.
Rehber: Anakart Bip Sesi Hata Kod ve Tanımlamaları
Merhabalar. Bu rehberde belirtilen hatalar genel olarak hatanın hangi sebepten kaynaklandığı konusunda fikir sahibi olabilmemiz içindir. Arızalar sistemine göre değişiklik gösterebilir, arızayı tetikleyen farklı sebepler olabilir ve ek farklı çözümler denenebilir. AMI BIOS (American Megatrends...
Helox
Üstün
Rehber: Anakart Bip Sesi Hata Kod ve Tanımlamaları
Merhabalar. Bu rehberde belirtilen hatalar genel olarak hatanın hangi sebepten kaynaklandığı konusunda fikir sahibi olabilmemiz içindir. Arızalar sistemine göre değişiklik gösterebilir, arızayı tetikleyen farklı sebepler olabilir ve ek farklı çözümler denenebilir. AMI BIOS (American Megatrends...www.technopat.net
RAM'leri çıkartıp tek tek denedim onlarda da bip sesi verdi.
Anakartım Intel DH55TC.
Helox
Üstün
RAM yuvasının ve RAM'lerin temiz olduğuna dikkat edip tekrar deneyin. Olmazsa farklı bir RAM ile denemeniz gerek.
Evde farklı RAM yok. Ramleri zaten sildim. Yuvalarda da toz yok, küçük fırça ile sildim.
Evde farklı RAM yok. Ramleri zaten sildim. Yuvalarda da toz yok, küçük fırça ile sildim.
Birinden ödünç alın.
Recep Tayyip İvedik
Başarılı
Bipler nasıl hocam uzun mu kısa mı?RAM'leri çıkartıp tek tek denedim onlarda da bip sesi verdi, zaten RAM'lerim yeni. En son donmuştu kapatmıştım. Bir daha açmayı deneyince de bip sesi verip durdu.
Helox
Üstün
Kısa ama RAM'lerde her şeyi denedim. Başka bir şey var ama çözemedim.
Recep Tayyip İvedik
Başarılı
Hocam ram slotunuzda sıkıntı olabilir.Kısa ama RAM'lerde her şeyi denedim. Başka bir şey var ama çözemedim.
Helox
Üstün
4 RAM slotum var diğerlerinde de 3 bip sesi veriyor.
Yeni konular
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-
-
-
-
-