Detaylar
Kim cevapladı?Eğer PC açılıyor ve sorun yoksa, büyük ihtimalle donanıma zarar gelmemiştir. Sık tekrar etmezse endişelenme, uzun vadede koruma için voltaj korumalı priz veya UPS alman iyi olur.
Tamamdir hocam eyvallah.
Eğer PC açılıyor ve sorun yoksa, büyük ihtimalle donanıma zarar gelmemiştir. Sık tekrar etmezse endişelenme, uzun vadede koruma için voltaj korumalı priz veya UPS alman iyi olur.
Açılıyor PC sorun yok o konuda.
ardayms
Becerikli
Rica ederimTamamdir hocam eyvallah.
Açılıyor PC sorun yok o konuda.
Hocam peki şu anki üçlü prizim anlattığım gibi çok kötü mesela kapatıyorum gene de açık oluyor açık haline getiriyorum gene de açarım yani kapanmıyor diyebilirim önerebileceğiniz şu anki üçlü prizimin üstüne takabileceğim tekli bir akım korumalı priz işimi görür mü?
ardayms
Becerikli
Hayır, bozuk üçlü priz üstüne tekli korumalı priz takmak güvenli bir çözüm olmaz. Önce sağlam priz, sonra akım korumalı priz.Hocam peki şu anki üçlü prizim anlattığım gibi çok kötü mesela kapatıyorum gene de açık oluyor açık haline getiriyorum gene de açarım yani kapanmıyor diyebilirim önerebileceğiniz şu anki üçlü prizimin üstüne takabileceğim tekli bir akım korumalı priz işimi görür mü?
Icyma
Uzman
PC açık idi, Valorant oynuyordum, birden elektrik gitti çok da nadir olur hatta ilk defa oldu. PSU Gamepower 80 Plus bir güç kaynağı var. Acaba PC gözle gozukmese de hasar verir mi, bir sorun oluşturur mu?
Rahat olun PSU sağlam ise bu tarz nadir kesintiler sorun yaratmaz. Bölgemde sık sık elektrikler gittiği için akım korumalı priz - çoklu yüksek gerilim korumalı priz kullanıyorum şu anda. Bu korumalar olmadığı süre içerisinde de PSU birçok kez kesintiye maruz kaldı bir problem oluşmadı. Kritik olaylarda (anakart güncellemesi gibi) kesintisiz güç kaynağı kullanıyorum güvenemediğim için.
Elektrikler gün içerisinde PSU açıkken 8-9 defa kesintiye uğramıyorsa bozulması çok nadir. Tek kesinti ile zarara uğraması çok zor.
Yalnız mutlaka sağlam bir akım korumalı priz + gerilim korumalı priz alın veya üstteki yorum gibi bir UPS çok yararlı olur.
Rahat olun PSU sağlam ise bu tarz nadir kesintiler sorun yaratmaz. Bölgemde sık sık elektrikler gittiği için akım korumalı priz - çoklu yüksek gerilim korumalı priz kullanıyorum şu anda. Bu korumalar olmadığı süre içerisinde de PSU birçok kez kesintiye maruz kaldı bir problem oluşmadı. Kritik olaylarda (anakart güncellemesi gibi) kesintisiz güç kaynağı kullanıyorum güvenemediğim için.
Elektrikler gün içerisinde PSU açıkken 8-9 defa kesintiye uğramıyorsa bozulması çok nadir. Tek kesinti ile zarara uğraması çok zor.
Yalnız mutlaka sağlam bir akım korumalı priz + gerilim korumalı priz alın veya üstteki yorum gibi bir UPS çok yararlı olur.
Hocam şu anki 3'lu prizin üstüne tekli akım korumalı alirsam olur mu tekli gidip alabileceğim bir ürün onerir misiniz?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
FPS artırma programları ve sistem optimizasyon ayarları gerçekten işe yarar mı?
- mortem.dll bulunamadı
-