1 1547 Başarılı Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 1.229 Beğeniler 1.238 12 Şubat 2024 #1 PC'yi aldigimda yaninda 3 ay Norton antivirus vardi, kullandim bitti, abonelik biteli çok oldu ama hiç boyle bir şey çikmamisti, ilk kez çikti, neden? Normalde kullanabiliyordum aboneliksiz fakat bu çiktiktan sonra kullanamiyorum, sanirim kafasina gore bir şey yapmis. Tamam kalsin o zaman sanirim sure tam anlamayla bitmis. Dosya Ekleri Capture d'écran 2024-02-12 120522.webp 42,3 KB · Görüntüleme: 164 Son düzenleme: 12 Şubat 2024
PC'yi aldigimda yaninda 3 ay Norton antivirus vardi, kullandim bitti, abonelik biteli çok oldu ama hiç boyle bir şey çikmamisti, ilk kez çikti, neden? Normalde kullanabiliyordum aboneliksiz fakat bu çiktiktan sonra kullanamiyorum, sanirim kafasina gore bir şey yapmis. Tamam kalsin o zaman sanirim sure tam anlamayla bitmis.
Çözüm Kedicik 12 Şubat 2024 Bazen abonelikler bitse bile bir süre daha kullanmanıza izin verebiliyor. O süre de bitmiş görünüşe göre. Yapacak bir şey yok, silin gitsin.
Bazen abonelikler bitse bile bir süre daha kullanmanıza izin verebiliyor. O süre de bitmiş görünüşe göre. Yapacak bir şey yok, silin gitsin.
Kedicik Seçkin Merkez Kontrolü Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.555 Makaleler 6 Çözümler 271 Beğeniler 4.238 Yer LTBE 12 Şubat 2024 #11 1547 dedi: Kaspersky paralı olan bedavaya göre virüsleri daha iyi mi yakalıyor? Genişletmek için tıkla... Yani tarama konusunda pek bir farkları yok ama paralı olan versiyonu daha fazla özellikle beraber geliyor diye biliyorum. Ücretsiz antivirüs yazılımı ile ücretli antivirüs yazılımı arasındaki fark nedir? Windows için ücretsiz antivirüs ve ücretli antivirüs yazılımı karşılaştırması. Bilgisayarınızı nasıl koruyacağınızı gerçek bilgilere dayanarak belirlemeniz için bu iki seçenek arasındaki farkı açıklayacağız. www.kaspersky.com.tr Artı 0 Eksi
1547 dedi: Kaspersky paralı olan bedavaya göre virüsleri daha iyi mi yakalıyor? Genişletmek için tıkla... Yani tarama konusunda pek bir farkları yok ama paralı olan versiyonu daha fazla özellikle beraber geliyor diye biliyorum. Ücretsiz antivirüs yazılımı ile ücretli antivirüs yazılımı arasındaki fark nedir? Windows için ücretsiz antivirüs ve ücretli antivirüs yazılımı karşılaştırması. Bilgisayarınızı nasıl koruyacağınızı gerçek bilgilere dayanarak belirlemeniz için bu iki seçenek arasındaki farkı açıklayacağız. www.kaspersky.com.tr