Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

1547

Başarılı
PC'yi aldigimda yaninda 3 ay Norton antivirus vardi, kullandim bitti, abonelik biteli çok oldu ama hiç boyle bir şey çikmamisti, ilk kez çikti, neden?

Normalde kullanabiliyordum aboneliksiz fakat bu çiktiktan sonra kullanamiyorum, sanirim kafasina gore bir şey yapmis.

Tamam kalsin o zaman sanirim sure tam anlamayla bitmis.

Dosya Ekleri

• Capture d'écran 2024-02-12 120522.webp
    Capture d'écran 2024-02-12 120522.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 163
Son düzenleme:
Çözüm
Bazen abonelikler bitse bile bir süre daha kullanmanıza izin verebiliyor. O süre de bitmiş görünüşe göre. Yapacak bir şey yok, silin gitsin.
Bilgisayarın garantisi mi bitti diye soracaksın zannettim.

Hocam yok o kadar cahil değilim.

Kaldırın gitsin bilgisayarınız rahatlar. Windows Defender aslında yeterli. Ama başka bir şey kullanayım diyorsanız, Kaspersky antivirüs Free kullanabilirsiniz.

Kaspersky iyi mi?

Hocam Norton'un süresi bittiğinde size tekrar yenilenmeniz için uyarı gönderiyor eğer yenilemezseniz sizin sisteminize virüs gönderiyor (!).

Nasıl hocam ya nasıl olur?

Bazen abonelikler bitse bile bir süre daha kullanmanıza izin verebiliyor. O süre de bitmiş görünüşe göre. Yapacak bir şey yok, silin gitsin.

Evet anladıgım kadarıyla öyle fakat Norton sistemden kaldırılması zor diye duydum.