PasPas Becerikli Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 246 Beğeniler 94 12 Ocak 2025 #1 Arkadaşlar anakartta F_Panel kısmına Power LED gibi bağlantıları takıyorum. Anakart ışıkları yanıyor fakat bilgisayar tuşuna bastığımda açılmıyor. Tek olarak Power SW denedim yine açılmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ocak 2025
Arkadaşlar anakartta F_Panel kısmına Power LED gibi bağlantıları takıyorum. Anakart ışıkları yanıyor fakat bilgisayar tuşuna bastığımda açılmıyor. Tek olarak Power SW denedim yine açılmadı.
Çözüm rvsfsh 12 Ocak 2025 PasPas dedi: Arkadaşlar anakartta F_Panel kısmına Power LED gibi bağlantıları takıyorum. Anakart ışıkları yanıyor fakat bilgisayar tuşuna bastığımda açılmıyor. Tek olarak Power SW denedim yine açılmadı. Genişletmek için tıkla... Bir tornavida ile power sw kısmındaki 2 pin i birbirine değdir.
PasPas dedi: Arkadaşlar anakartta F_Panel kısmına Power LED gibi bağlantıları takıyorum. Anakart ışıkları yanıyor fakat bilgisayar tuşuna bastığımda açılmıyor. Tek olarak Power SW denedim yine açılmadı. Genişletmek için tıkla... Bir tornavida ile power sw kısmındaki 2 pin i birbirine değdir.
rvsfsh Uzman Katılım 7 Ekim 2024 Mesajlar 226 Çözümler 1 Beğeniler 85 12 Ocak 2025 #2 PasPas dedi: Arkadaşlar anakartta F_Panel kısmına Power LED gibi bağlantıları takıyorum. Anakart ışıkları yanıyor fakat bilgisayar tuşuna bastığımda açılmıyor. Tek olarak Power SW denedim yine açılmadı. Genişletmek için tıkla... Bir tornavida ile power sw kısmındaki 2 pin i birbirine değdir. Artı 0 Eksi Çözüm
PasPas dedi: Arkadaşlar anakartta F_Panel kısmına Power LED gibi bağlantıları takıyorum. Anakart ışıkları yanıyor fakat bilgisayar tuşuna bastığımda açılmıyor. Tek olarak Power SW denedim yine açılmadı. Genişletmek için tıkla... Bir tornavida ile power sw kısmındaki 2 pin i birbirine değdir.