Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kerem1238806

Uzman
Arkadaşlar merhaba. Arkadaş için yeni bir sistem alıp arkadaşa kargoladık. Aldığımda sistemi test ederek aldım, gayet sorunsuz çalışıyordu. Kargoladığım arkadaşlar ise sistemi açamadılar. Görüntülü bağlanıp sorunu çözmeye çalıştım ancak sorunu çözemedik. Güç kablosu bağlı olmasına rağmen, switch açık olmasına rağmen hiçbir şekilde kasaya güç gelmiyor. Ne bir fan dönüyor ne de bir LED yanıyor. Kargoyu çok iyi paketlemiştik ama yine de acaba parçalardan biri mi arıza gördü diye şüpheye düşmeye başladım. Arızanın neyden kaynaklandığını nasıl tespit edebilirim? Veya sizin bildiğiniz yöntemler varsa yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Çözüm
Sorun çözüldü arkadaşlar. Bilgisayarcı'da öpmedi :) Çok garip. Anakartın sağ alt tarafına 4 tane takılan güç güç bağlantı kabloları var ya F kabloları. Power S/W falan. Onlar takılı değilmiş. Kasanın arkasına kelepçeyle atılmış. İşin garibi sistemi alırken test ettik. Ve sonrasında adam direkt ekran kartını çıkardı ve kasayı kutuya kaldırdı. Yani power kablolarını oraya kelepçelemesine imkan yok. :D Yani şaşkınlık içerisindeyim. Ama sonuç itibariyle sorun çözüldü.
Sorun çözüldü arkadaşlar. Bilgisayarcı'da öpmedi :) Çok garip. Anakartın sağ alt tarafına 4 tane takılan güç güç bağlantı kabloları var ya F kabloları. Power S/W falan. Onlar takılı değilmiş. Kasanın arkasına kelepçeyle atılmış. İşin garibi sistemi alırken test ettik. Ve sonrasında adam direkt ekran kartını çıkardı ve kasayı kutuya kaldırdı. Yani power kablolarını oraya kelepçelemesine imkan yok. :D Yani şaşkınlık içerisindeyim. Ama sonuç itibariyle sorun çözüldü.

Çözüm