Bilgisayar ağda birden fazla kere gözüküyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KamiGoroshi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 188

KamiGoroshi

Başarılı
Sorun aynı başlıkta anlattığım gibi, sebebini çözemedim. Yakın zamanda bilgisayara format atmam gerekmişti başka bir sebepten ama buna rağmen hala devam ediyor. Sadece benim bilgisayarım yaşıyor bu sorunu ve modemi resetlediğim zaman sorun düzeliyor. Bazen rekabetçi ayarlarda ping sorununa sebep veriyor veya internetimde yavaşlamaya sebep oluyor.

Ekleme: UNKNOWN HOST ların MAC adresi benim bilgisayarım(DESKTOP-4HAU28E) ile yanı fakat IP adresleri bilgisayarımdan farklı. Bütün UNKNOWN HOST lar aynı IP adresini paylaşıyor.

Wi-Fi şifresini değiştirdiniz mi hiç? Ağda başka kullanıcı varsa onlardır yoksa modemin sorunu ama böyle bir sorun ping sorunu yapmaması lazım.

wifi kartının sürücünü güncellemeyi dener misiniz? ayrıca modem nedir?

Bu arada hocam o IP adresinizi sansürlemenize gerek yok, Modem içerisindeki Local IP adresiniz o. Statik IP Kullanmıyorsanız normal IP Adreslerine de sansüre ihtiyaç yok. Wi-Fi ile mi bağlantı sağlıyorsunuz yoksa Ethernet mi?

Şifre hep sabit ama başka cihaz olsaydı benim cihazın mac adresini paylaşmazdı. Driver eskiymiş bendeki 2021 driverı, güncelleyeceğim. Modem telekom un verdiği fiber modem TP-Link Archer C5v AC1200.

Wireless ile bağlanıyorum.

Ekleme kısmı yoktu ben yazdığım zaman Mac ve IP adresini de göremediğim içim öyle dedim ama IP Mac aynı ise farkı bir kullanıcı değildir.

bu modemde böyle bir şey hiç karşıma çıkmadı.

Ekleme kısmı yoktu ben yazdığım zaman Mac ve IP adresini de göremediğim içim öyle dedim ama IP Mac aynı ise farkı bir kullanıcı değildir.

bu modemde böyle bir şey hiç karşıma çıkmadı.
Driverı güncelledim, eğer driver kaynaklıysa bir daha başıma gelmez ama her zaman yaşamadığım için sorunu zamanla göreceğim artık. Modemi kapatıp açınca düzeliyor enteresan bir şekilde ve sadece benim bilgisayarımda yapıyor. İnternetim olağan dışı yavaşlamış oluyor oradan fark ediyorum ben de, garip bir durum gerçekten.

Bir daha olursa Telekom'a arıza kaydı oluşturun modemi değiştirsinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…