Bilgisayar aniden kapandı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rauay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 727
  • Etiketler Etiketler
    rampage psu

rauay

Başarılı
Merhaba. Daha demin FC24 girdik girdiğimde tama joyisticki alıp ara sahnelerı geçiyordum bilgisayar bir anda kapandı, sonra tekrar açtım. Bunun sebebı ne olabilir? 3 4 gün önce GTA 5'teyken olmuştu aynı sorun.

Son düzenleyen: Moderatör:
var

fan hızlarını bıraz artırmıstın biostan ondan olabilirmi acaba
Sanmıyorum fakat eski haline getirip dene, o kadar güç kullanımı fark ettireceğini düşünmüyorum ama.

Var.

Fan hızlarını bıraz artırmıstım BIOS'tan, ondan olabilir mi acaba?

Takması çıkarması vs. bayagı zor ama.
Sistemi hazır olarak mı aldın direkt? Öyleyse aldığın site de yardımcı olabilir garanti konusunda.

Hazır olarak aldım.

Hazır olarak aldım.
O zaman PSU'nun garantisi varsa tüm sistemin vardır diye düşünüyorum, aldığınız sitenin müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz yönlendirme yapacaklardır. Fakat bence yine de farklı bir PSU ile deneme şansınız varsa test edin. Çünkü emin değiliz ondan mı? Rampage PSU kullanıyormuşsunuz, ondan yapıyordur bence ya. Rampage PSU'lar kaliteli değil.

Geçmiş olsun hocam.

Kuzenimin yedek sistemine de Rampage PSU alınmış, daha doğrusu ikimizin haberi yok bu durumdan. Taksit avantajı yüzünden Vatan'dan almıştık sistemin her şeyi mükemmel ama PSU Rampage. Eniştem gitmiş kuzene hediye almak için toplatmış adam da makine mühendisi ama ilgi alakası sadece mesleğine, PC'miş oymuş falan ilgilenmez adama da yazık inandırmışlar bunun kaliteli bir marka olduğuna her neyse gittim adam akıllı PSU aldık. Önceden yaşanan tüm PSU kaynaklı sorunlar çözülmüştü. İleride başkan olursam bu marka ve türevlerini kapattıracağım. Bana oy verin.

Bunlar da değerler:

Dosya Ekleri

• 1215.webp
    49,7 KB · Görüntüleme: 65
  • WhatsApp Görsel 2024-01-05 saat 18.56.58_287e4f91.webp
    59,1 KB · Görüntüleme: 72
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…