Sportif Ördek
Yetkin
Sistemimde hiç sorun yoktu bu zamana kadar, biraz evvel Battlefield 1 oynarken kapandı bir anda. Sonra yeniden açıldı, tekrar kapandı, tekrar açıldı tekrar kapandı. Sonra açıldı ama CPU boot ışığı yanık kaldı ve ne görüntü ne de klavye mouse ışığı yandı. Şu an kasa çalışsa bile görüntü gelmiyor. Klavye ve mouse ışığı yanmıyor, sadece kulaklık ışığı yanıyor.
Sistemi açmadan evvel sadece USB uzatma kablosu vardı onu taktım. Hatta konu da açmıştım, şu fotoğraftaki kablodan görseli paylaşıyorum.
Sorun neden olmuş olabilir? Ekran kartı mı PSU mu? Şu an anlayamadım gerçekten hiçbir şey. Bir anda kapandı. PSU olabilir diyeceğim ama bilmiyorum da, anakart da boot etmiyor. CPU'da kaldı.
Sistemi açmadan evvel sadece USB uzatma kablosu vardı onu taktım. Hatta konu da açmıştım, şu fotoğraftaki kablodan görseli paylaşıyorum.
Sorun neden olmuş olabilir? Ekran kartı mı PSU mu? Şu an anlayamadım gerçekten hiçbir şey. Bir anda kapandı. PSU olabilir diyeceğim ama bilmiyorum da, anakart da boot etmiyor. CPU'da kaldı.
Son düzenleyen: Moderatör: