Yer
İstanbul
Sistemimde hiç sorun yoktu bu zamana kadar, biraz evvel Battlefield 1 oynarken kapandı bir anda. Sonra yeniden açıldı, tekrar kapandı, tekrar açıldı tekrar kapandı. Sonra açıldı ama CPU boot ışığı yanık kaldı ve ne görüntü ne de klavye mouse ışığı yandı. Şu an kasa çalışsa bile görüntü gelmiyor. Klavye ve mouse ışığı yanmıyor, sadece kulaklık ışığı yanıyor.
Sistemi açmadan evvel sadece USB uzatma kablosu vardı onu taktım. Hatta konu da açmıştım, şu fotoğraftaki kablodan görseli paylaşıyorum.
Sorun neden olmuş olabilir? Ekran kartı mı PSU mu? Şu an anlayamadım gerçekten hiçbir şey. Bir anda kapandı. PSU olabilir diyeceğim ama bilmiyorum da, anakart da boot etmiyor. CPU'da kaldı.

Screenshot_20251108-103539_Gallery.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
CMOS böyle yapılıyor hocam, yapamazsanız da BIOS pilini sökebilirsiniz.Eki Görüntüle 199850

Peki hocam tamam ama ne yalan söyleyeyim uykum da geldi vallahi. En iyisi yatayım uyuyayım, duruma göre pazartesi konuyu tekrar güncellerim. PSU fiyatları da uçmuş malum, 3.5K garanti çıkacak cepten öyle gözüküyor sorun eğer PSU ise. NZXT C750 var, sanırım iyi olur bu sisteme.

Yok hocam bunu almam hayatta 😂
Pek güven vermedi vallahi bu sisteme onu takmam.
Ya NZXT C750 ya da High Power 800Gd alacağım.
Yani hocam güven vermedi dediğiniz PSU, iç bileşenleri sağlam. Çoğunlukla Nippon kondansatör kullanıyor. Tek sıkıntısı fan biraz sesli çalışıyor. Bütçeniz o kadar çıkıyor ise direkt bunu alın.

Yani hocam güven vermedi dediğiniz PSU, iç bileşenleri sağlam. Çoğunlukla Nippon kondansatör kullanıyor. Tek sıkıntısı fan biraz sesli çalışıyor. Bütçeniz o kadar çıkıyor ise direkt bunu alın.

Hocam Raijinteki duydum evet. 3.5K da gayet normal geldi açıkçası sizin gösterdiğinizle arasında 1K var fiyat olarak, çok da değil açıkçası. Bilindik bir şey olsun istiyorum ve en az 750W olursa daha iyi olur.