Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

windowsss

Becerikli
PC'mi açtım, tam masaüstü geldi, sonra bir anda kapandı. Start tuşuna basıyorum, hiç tepki yok. Reset tuşu da aynı. Sonra içini açtım, anakartı çıkarttım ve PSU çalışıyor mu diye boşta çalıştırdım ve sorunsuz bir şekilde çalıştı. Sonra CPU ve RAM'i çıkardım ve geri taktım. Şimdi ise PC açılıyor ama full siyah ekranda kalıyor. Sorun ne sizce?

İşlemcide grafik birimi varsa ekran kartıyı geçici olarak sökün öyle çalıştırın, PSU dışarıda sorunsuz çalışıyor olabilir ama ufak yüke girince bayılıyordur.

İşlemcide grafik birimi varsa ekran kartıyı geçici olarak sökün öyle çalıştırın, PSU dışarıda sorunsuz çalışıyor olabilir ama ufak yüke girince bayılıyordur.

Ekran kartı kullanmıyorum işlemcinin dahili grafik birimini kullanıyorum ve PSU'yu başka PC de denedim herhangi bir sorun olmadı.

Ekran kartı kullanmıyorum işlemcinin dahili grafik birimini kullanıyorum ve PSU'yu başka PC de denedim herhangi bir sorun olmadı.
HDD kullanıyorsanız geçici olarak sökün, eğer direkt BIOS ekranına atarsa HDD ölmeye başlamış olabilir. Birden kapanması ya PSU ya da bir şey kısa devre yaptı. Bilgisayarı temizleyin derim.

Çözüm