Çözüldü Bilgisayar bir anda kendini yeniden başlattı - AMD driver hata veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

i5 7500F

Becerikli
Merhaba,

Valorant oynuyordum, maç bitti tam masaüstüne dön düğmesine basmamla birlikte bilgisayar yeniden başladı. Direkt kasaya baktım; ışıkları gel git yapmadı, sabit yanmaya devam ediyordu. Sonra bilgisayar normal hata vermeden açıldı.
Bilgisayar açılınca fark ettim; AMD Adrenalin programı açılmamış. Kendim açmayı denedim bu hayatı verdi;

Daha öncede kapalı olup olmadığını bilmiyorum, o programı kullanmayalı uzun zaman oldu.

Olayın sıcaklığıyla yazıyorum, henüz başka bir restart olmadı. Şu anda kontrol etmem gereken şeyler nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bilgisayar dün akşamdan beri yeniden başlamadı, en azından şimdilik.

Driver hatası; DDU ile silip, son sürüm driver yükleyince çözüldü.
DDU ile sürücüyü kaldırıp bir önceki sürüme geçin, ardından OCCT Power testi yapın, 12V kanalı 11.5V aşağı düşüyor ise PSU sorunlu olabilir.

DDU ile sürücüyü kaldırıp bir önceki sürüme geçin, ardından OCCT Power testi yapın, 12V kanalı 11.5V aşağı düşüyor ise PSU sorunlu olabilir.
Son sürüm sürücü kullanmıyordum normalde. En son sürümü yüklemeli miyim?

PSU sağlam, yazılımsal kaynaklı sorunuz var gibi, son sürümü kurup deneyin olmazsa, önceki sürümlerinden birkaçını deneyin.

Bilgisayar dün akşamdan beri yeniden başlamadı, en azından şimdilik.

Driver hatası; DDU ile silip, son sürüm driver yükleyince çözüldü.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…