witmoss Üyecik Katılım 16 Haziran 2026 Mesajlar 4 Beğeniler 0 Bugün 18:58 #1 Bilgisayarda hiçbir sorun yokken donup kalıyordu; ne kapanıyor ne de mavi ekran veriyordu. Şimdi de kapanıyor fakat geri açıldığında ekran gelmiyor, minidump dosyası oluşmuyor. Sorun nedir?
Bilgisayarda hiçbir sorun yokken donup kalıyordu; ne kapanıyor ne de mavi ekran veriyordu. Şimdi de kapanıyor fakat geri açıldığında ekran gelmiyor, minidump dosyası oluşmuyor. Sorun nedir?
yusufumm07 Üstün Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 3.925 Çözümler 9 Beğeniler 1.883 Bugün 19:35 #2 Görev yöneticisin'de disk kullanımı nasıl? Yüzde yüze çıkıyorsa donma yapabliir. Windows hangi sürümü kullanıyorsun? Artı 0 Eksi
Görev yöneticisin'de disk kullanımı nasıl? Yüzde yüze çıkıyorsa donma yapabliir. Windows hangi sürümü kullanıyorsun?
Mamistv1 Uzman Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 112 Beğeniler 54 Bugün 19:37 #3 yusufumm07 dedi: Görev yöneticisin'de disk kullanımı nasıl? Yüzde yüze çıkıyorsa donma yapabliir. Windows hangi sürümü kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisine bakılırsa W11. Sistem özelliklerinizi tam yazar mısınız? Özellikle ekran kartı, işlemci ve PSU'yu yazın. Artı 0 Eksi
yusufumm07 dedi: Görev yöneticisin'de disk kullanımı nasıl? Yüzde yüze çıkıyorsa donma yapabliir. Windows hangi sürümü kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisine bakılırsa W11. Sistem özelliklerinizi tam yazar mısınız? Özellikle ekran kartı, işlemci ve PSU'yu yazın.
KS KS witmoss Üyecik Katılım 16 Haziran 2026 Mesajlar 4 Beğeniler 0 17 dakika önce #4 yusufumm07 dedi: Görev yöneticisin'de disk kullanımı nasıl? Yüzde yüze çıkıyorsa donma yapabliir. Windows hangi sürümü kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Bilgisayara yeni format attım son sürüm windows kullaniyorum Mamistv1 dedi: Görev yöneticisine bakılırsa W11. Sistem özelliklerinizi tam yazar mısınız? Özellikle ekran kartı, işlemci ve PSU'yu yazın. Genişletmek için tıkla... R5 5600 rx6600 16gb ram 512gb m2 ssd asus prime anakart Artı 0 Eksi
yusufumm07 dedi: Görev yöneticisin'de disk kullanımı nasıl? Yüzde yüze çıkıyorsa donma yapabliir. Windows hangi sürümü kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Bilgisayara yeni format attım son sürüm windows kullaniyorum Mamistv1 dedi: Görev yöneticisine bakılırsa W11. Sistem özelliklerinizi tam yazar mısınız? Özellikle ekran kartı, işlemci ve PSU'yu yazın. Genişletmek için tıkla... R5 5600 rx6600 16gb ram 512gb m2 ssd asus prime anakart
Mamistv1 Uzman Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 112 Beğeniler 54 14 dakika önce #5 witmoss dedi: Bilgisayara yeni format attım son sürüm windows kullaniyorum R5 5600 rx6600 16gb ram 512gb m2 ssd asus prime anakart Genişletmek için tıkla... PSU'nuz kaç watt? Sorun format attıktan sonra mı başladı yoksa daha öncede var mıydı? Artı 0 Eksi
witmoss dedi: Bilgisayara yeni format attım son sürüm windows kullaniyorum R5 5600 rx6600 16gb ram 512gb m2 ssd asus prime anakart Genişletmek için tıkla... PSU'nuz kaç watt? Sorun format attıktan sonra mı başladı yoksa daha öncede var mıydı?