Görev yöneticisine bakılırsa W11.Görev yöneticisin'de disk kullanımı nasıl? Yüzde yüze çıkıyorsa donma yapabliir. Windows hangi sürümü kullanıyorsun?
Bilgisayara yeni format attım son sürüm windows kullaniyorumGörev yöneticisin'de disk kullanımı nasıl? Yüzde yüze çıkıyorsa donma yapabliir. Windows hangi sürümü kullanıyorsun?
R5 5600 rx6600 16gb ram 512gb m2 ssd asus prime anakartGörev yöneticisine bakılırsa W11.
Sistem özelliklerinizi tam yazar mısınız? Özellikle ekran kartı, işlemci ve PSU'yu yazın.
PSU'nuz kaç watt?Bilgisayara yeni format attım son sürüm windows kullaniyorum
R5 5600 rx6600 16gb ram 512gb m2 ssd asus prime anakart
Askere gitmeden önce sorun yoktu geldiğimde oyuna girdim donup kaldı bilgisayar kapatıp birdaha denedim donup kalıyor oyunlarda ne mavi ekran veriyor ne de baska birşey bende format attım sıfırdan son sürüm driver kurdum bu sefer de bu sesler geldip yeniden başlıyor ve yeniden başladıktam sonra ekran gelmiyor ama windows açılma sesi geliyorPSU'nuz kaç watt?
Sorun format attıktan sonra mı başladı yoksa daha öncede var mıydı?
DDU programı aracılığı ile ekran kartı sürücülerini komple silin ve tekrar yüklemeyi deneyin. DDU kullanmadan sürücüleri tekrar yüklemek sürücü dosyalarını bozup sorun çıkartabilir.Askere gitmeden önce sorun yoktu geldiğimde oyuna girdim donup kaldı bilgisayar kapatıp birdaha denedim donup kalıyor oyunlarda ne mavi ekran veriyor ne de baska birşey bende format attım sıfırdan son sürüm driver kurdum bu sefer de bu sesler geldip yeniden başlıyor ve yeniden başladıktam sonra ekran gelmiyor ama windows açılma sesi geliyor