Bilgisayar güvenliği için hangi antivirüsü ve yanında malware temizleme aracı kullanırsınız?

Kaspersky kuruyorum ve bir dahaki formata kadar benimle kalıyor. Aşırı memnunum açıkçası. Bana haber vermeden RAR'ın içindeki zararlı exeleri bile siliyor

Özellikel Norton, bundan bayağı öncesinde çokça popülermiş.

Fakat artık FP oranı fazla olsa gerek kullanımı az.
False Positive olanları da silebiliyor bazen evet o konuda haklısınız ama Ben dosyaya güvendikten sonra ignore yapıyorum genelde. Ama bu çok fazla başıma gelmedi açıkçası.

Aslında Kaspersky satın alırdım ama Azerbaycanda yaklaşık 1 yıllık ücret 1 312,10 TL o yüzden Norton'u tercih ettim.

Keşke Kaspersky'ı Türkiye üzerinden satın alıp Türkiye Proxy üzerinden de etkinleştirmek olsa. Kaspersky tespit edebilir mi bilmiyorum ama eskiden denemiştim 1 (bir) yıllık sorunsuz etkinleştirilmişti. Fakat şimdi de çalışır mı bu yöntem denemedim açıkçası. TR'de çok ucuz Kaspersky Azerbaycana nazaran.

Windows Defender. Bazen o bile sinirimi bozuyor da belki büyük bir sorun olur diye açık bırakıyorum. Kapatınca her yerden bildirim geliyor zaten açın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…