Ömer_Yeter
Yetkin
Aklıma anti-malware aracı olarak sadece Malwarebytes geldi. Sizin de bildiğiniz bir malware temizleme aracı varsa yazabilirsiniz.
Son düzenleyen: Moderatör:
Anti-malware yazılımı olarak Malwarebytes var bilgisayarımda. Ancak Free sürümü, aktif olarak kullanmıyorum. Sadece manuel tarama yapacağım zaman açıyorum. Aktif Anti-Virüs olarak Kaspersky kullanıyorum.
Aşırı zayıf bir işlemciniz ve 4 GB altı RAM'iniz yoksa problem yaratmaz. Ama sistem kaynaklarını yüke sokacak bir işlem yapmayın, tarayıcıda takılmaktan bir şey olmaz.Hocam bu konudan bağımsız olarak bir soru sormak istiyorum. Malwarebytes tarama yaparken ya da herhangi bir antivirüs tarama yaparken internette gezinmek sorun yaratır mı?
Kullanmıyorum. Ancak kesinlikle kullanmanızı öneririm. Bana diyeceksiniz ki neden kullanmıyorsun o zaman, çünkü anormal derecede paranoyak olduğum için virüs olmasa bile en ufak tedirginlikte format atıyorum. Uğraştırıcı ama kesin çözüm. (D sürücüsüne bile atıyorum)
Hocam bende de biraz paronayaklık var da öyle format atacak düzeyde değil gibi. Ben ilk önce Kaspersky ardından Malwarebytes ardından AdwCleaner ve son olarak Emsisoft ile taratıyorum.
O kadar antivirüs ile tarama sonrası pek gerek kalmaz zaten.(eğer ki sıradan bir virüs ise) zamanım olsa her 2,3 haftada format atarım. Şu an da CMD ile aktifleştirilmiş Windows'tan kurtulmak için format atacağım ve sonrasında yinr garanti olsun diye 200dolara kıyıp Microsoft sitesinden lisans alacağım. Ayrıca bir soru sormak istiyorum formattan sonra key yazsam o KMS illetinden kurtulurum kesin değil mi?
Tamamdır , teşekkürler iyi günler dilerim.Hocam KMS çok derin konu ya iş bilgisayarları için geliştirilmiş teknoloji fakat Microsoft tarafından sunucuları kapandı diye biliyorum sorunuza gelirsek eğer hocam benim bir sözüm var format her şeyin ilacıdır diye(tabii BIOS virüslerin konuşmuyorsak) yani formatla KMS'den kurtulursunuz merak etmeyin.