Pcnizde Bluetooth varsa kablosuz da kullanabilirsiniz. Ben TP-Link'in Bluetooth Dongle'ı ile kullanıyorum.
Yani aslında uzaktan oynamayacağım için kablo ile kullansam bir sorun teşkil etmeyecek. Teşekkür ederim.

Kablo tavsiyeniz var mı ? @Michael MYERS Elimde kablom yokmuş :)

Bahsettiğiniz adaptör bu mu ?

Son düzenleme:
Yani aslında uzaktan oynamayacağım için kablo ile kullansam bir sorun teşkil etmeyecek. Teşekkür ederim.

Kablo tavsiyeniz var mı? @Michael MYERS Elimde kablom yokmuş :)

Bahsettiğiniz adaptör bu mu?

Evet hocam. Attığınız kablo da güzel. Ben PS4 ile gelen siyah kalın bir kablo kullanıyordum önceden. Şimdi sadece şarj için kullanıyorum.

Ben de PC'ye yakınım ama kablosuz gerçekten inanılmaz rahatlık sağlıyor. Kablo bacağına değiyor orana burana değiyor rahatsız ediyor. Biraz kullanınca da az bir şey sağa oynatınca bağlantı kesiliyor. Kablosuz kullanmak en mantıklısı. Sadece şarj için kabloya tak.

Her türlü DualSense. Yıllarca Xbox da kullandım. Soru sorabilirsin.
Hocam selam. Yıllardır hep niyetlenirim gamepad almaya fakat sonradan vazgeçerim. Artık yaş ilerlediği için klavye&mouse yorucu geliyor bi' gamepad alıp arkama yaslanıp oynamak istiyorum. Merak ettiğim şey şu. Örnek veriyorum Dualsense veya Xbox kontrolcüsü ile ETS2 oynarken tetiğe bastığım kadar mı hızlanır yavaşlar yoksa öyle bir şey yok mu?

Hocam selam. Yıllardır hep niyetlenirim gamepad almaya fakat sonradan vazgeçerim. Artık yaş ilerlediği için klavye&mouse yorucu geliyor bi' gamepad alıp arkama yaslanıp oynamak istiyorum. Merak ettiğim şey şu. Örnek veriyorum DualSense veya Xbox kontrolcüsü ile ETS 2 oynarken tetiğe bastığım kadar mı hızlanır yavaşlar yoksa öyle bir şey yok mu?

Oyunun desteklemesi lazım. ETS 2 bilgim olmadığı için bir şey diyemeyeceğim.

Hocam selam. Yıllardır hep niyetlenirim gamepad almaya fakat sonradan vazgeçerim. Artık yaş ilerlediği için klavye&mouse yorucu geliyor bi' gamepad alıp arkama yaslanıp oynamak istiyorum. Merak ettiğim şey şu. Örnek veriyorum Dualsense veya Xbox kontrolcüsü ile ETS2 oynarken tetiğe bastığım kadar mı hızlanır yavaşlar yoksa öyle bir şey yok mu?

Destekliyor hocam. Bastığınız kadar gaz verir.

Eğer bilgisayar için alacaksanız Dualsense veya Xbox kontrolcüsü önermem. Bunun yerine hall-effect veya TMR teknolojisi bulunduran gamepadlere yönelin.

F/p olarak piyasada önerebileceğiniz bi gamepad var mı peki

Fiyatına göre oldukça kaliteli bir ürün.

Fiyatına göre oldukça kaliteli bir ürün.

Görüntü olarak hoşuma gitmedi alıp da masaya koyasım gelmedi yani :) Aramam gereken özellik "hall" mu? Bu fiyat bantlarında bir ürünü hemen alabilirim.

https://gank.com.tr/machenike-g1-pro-tri-mode-hall-effect-tmr-manyetik-joystick-beyaz-gamepad Onun yerine bunu almak nasıl fikir sence?

Son düzenleme: