Kol sağlam çok az kullandım zaten. Bu kolu kablo ile oynamak gerek değil mi?
Pcnizde Bluetooth varsa kablosuz da kullanabilirsiniz. Ben TP-Link'in Bluetooth Dongle'ı ile kullanıyorum.
Kol sağlam çok az kullandım zaten. Bu kolu kablo ile oynamak gerek değil mi?
Yani aslında uzaktan oynamayacağım için kablo ile kullansam bir sorun teşkil etmeyecek. Teşekkür ederim.Pcnizde Bluetooth varsa kablosuz da kullanabilirsiniz. Ben TP-Link'in Bluetooth Dongle'ı ile kullanıyorum.
Yani aslında uzaktan oynamayacağım için kablo ile kullansam bir sorun teşkil etmeyecek. Teşekkür ederim.
Kablo tavsiyeniz var mı? @Michael MYERS Elimde kablom yokmuş
Bahsettiğiniz adaptör bu mu?
Hocam selam. Yıllardır hep niyetlenirim gamepad almaya fakat sonradan vazgeçerim. Artık yaş ilerlediği için klavye&mouse yorucu geliyor bi' gamepad alıp arkama yaslanıp oynamak istiyorum. Merak ettiğim şey şu. Örnek veriyorum Dualsense veya Xbox kontrolcüsü ile ETS2 oynarken tetiğe bastığım kadar mı hızlanır yavaşlar yoksa öyle bir şey yok mu?Her türlü DualSense. Yıllarca Xbox da kullandım. Soru sorabilirsin.
Hocam selam. Yıllardır hep niyetlenirim gamepad almaya fakat sonradan vazgeçerim. Artık yaş ilerlediği için klavye&mouse yorucu geliyor bi' gamepad alıp arkama yaslanıp oynamak istiyorum. Merak ettiğim şey şu. Örnek veriyorum DualSense veya Xbox kontrolcüsü ile ETS 2 oynarken tetiğe bastığım kadar mı hızlanır yavaşlar yoksa öyle bir şey yok mu?
Hocam selam. Yıllardır hep niyetlenirim gamepad almaya fakat sonradan vazgeçerim. Artık yaş ilerlediği için klavye&mouse yorucu geliyor bi' gamepad alıp arkama yaslanıp oynamak istiyorum. Merak ettiğim şey şu. Örnek veriyorum Dualsense veya Xbox kontrolcüsü ile ETS2 oynarken tetiğe bastığım kadar mı hızlanır yavaşlar yoksa öyle bir şey yok mu?
F/p olarak piyasada önerebileceğiniz bi gamepad var mı pekiDestekliyor hocam. Bastığınız kadar gaz verir.
Eğer bilgisayar için alacaksanız Dualsense veya Xbox kontrolcüsü önermem. Bunun yerine hall-effect veya TMR teknolojisi bulunduran gamepadlere yönelin.
F/p olarak piyasada önerebileceğiniz bi gamepad var mı peki
Görüntü olarak hoşuma gitmedi alıp da masaya koyasım gelmedi yaniFiyatına göre oldukça kaliteli bir ürün.
![]()
Gulikit KingKong3 Pro Kablosuz Gamepad - 1000Hz Yoklama Hızı - Hall Jo
Gulikit KingKong3 Pro Kablosuz Gamepad Patentli Titreşim Motoru. Hall Etkili Joystickler ve Tetikleyiciler. Seviye 2200'de Yüksek Hassasiyetli Joystick Daha Hassas Mikro Kontrole İzin Verir. 1000Hz Kablolu ve Kablosuz, Süper Tepki. 2 Metal Arka Kulakçık, Çıkarılabilir, Değiştirilebilir ve...shop.connectgame.com.tr
Görüntü olarak hoşuma gitmedi alıp da masaya koyasım gelmedi yaniAramam gereken özellik "hall" mu? Bu fiyat bantlarında bir ürünü hemen alabilirim.
https://gank.com.tr/machenike-g1-pro-tri-mode-hall-effect-tmr-manyetik-joystick-beyaz-gamepad Onun yerine bunu almak nasıl fikir sence?