Hocam link atma sansiniz varmi yeşil5 ürüne kadar bir şey gümrüğe takılmıyor zaten vergisini satın alırken ödüyorsun (Amazon'da ithalatçı depozitosu olarak geçiyor) AliExpress'de vergisiz 1000 liraya Wireless vardı. Bence AliExpress'den al.
Detaylar
Kim cevapladı?
Ahududu Pi Windows 10 11 ,PC ahududu Pi, Android buhar güverte için 8 Ultimate Ultimate C 2.4g kablosuz denetleyici - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
8Bitdo Ultimate C Kablosuz 2.4G Oyun Kontrolcüsü PC Windows 10 11 Steam Deck için Raspberry Pi
Yalnızca US$40.58, en iyi 8Bitdo Ultimate C Kablosuz 2.4G Oyun Kontrolcüsü PC Windows 10 11 Steam Deck için Raspberry Pi online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.
@wmhklcn25
![]()
Ahududu Pi Windows 10 11 ,PC ahududu Pi, Android buhar güverte için 8 Ultimate Ultimate C 2.4g kablosuz denetleyici - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
![]()
8Bitdo Ultimate C Kablosuz 2.4G Oyun Kontrolcüsü PC Windows 10 11 Steam Deck için Raspberry Pi
Yalnızca US$40.58, en iyi 8Bitdo Ultimate C Kablosuz 2.4G Oyun Kontrolcüsü PC Windows 10 11 Steam Deck için Raspberry Pi online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.banggood.onelink.me
@wmhklcn25
Hocam alışmam uzun sürmez değil mi? Üstteki attığınız alacağım teşekkürler hocam.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam alışmam uzun sürmez değil mi üstteki attığınız alacağım teşekkürler hocam.
Kişiye göre değişir, ben saniyesinde alıştım mesela, çok bir farklı gelmedi bana.
GameSir Nova Lite Kablosuz Gamepad Denetleyicisi, Bluetooth, Dongle, Switch, Android, IOS, PC ve Steam Oyunları için Kablolu - AliExpress 44
Ultimate C fiyatı biraz balon durumda şu an. Bütçeni yazmadığın için net bir şey diyemem. Ama ultimate C veya bu en ucuz en iyi seçenekler.
Hocam hangi linkten alliyimKişiye göre değişir, ben saniyesinde alıştım mesela, çok bir farklı gelmedi bana.
Bu olur mu
AliExpress'te hayvan gibi indirim gelmiş. 2000TL'den 800TL'ye falan düşmüş. Alacaksanız hemen alın.![]()
![]()
Yalnızca US$40.58, en iyi 8Bitdo Ultimate C Kablosuz 2.4G Oyun Kontrolcüsü PC Windows 10 11 Steam Deck için Raspberry Pi online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.banggood.onelink.me
@wmhklcn25
Hocam hangi linkten alliyim.
![]()
Bu olur mu?
Üstteki linkten alacağım demişsiniz zaten alın işte.
Hocam banka kartıma para yatircamda bunun vergisi kargoyu hersey dahil fiyatı nedir yada nasıl bakicam ona göre nakit almam lazimÜstteki linkten alacağım demişsiniz zaten alın işte.
Myers 43
Üstün
Hocam arkadaşın attığı linke mesela tıklıyorsun ya orada şimdi satın al yazıyor, ona tıladığında sonraki ekranda vergiler dahil fiyatı yazıyor 'bütün toplam' diye. Kartından çekilecek tutar o oluyor.Hocam banka kartıma para yatircamda bunun vergisi kargoyu hersey dahil fiyatı nedir yada nasıl bakicam ona göre nakit almam lazim