KS KS W wmhklcn25 Uzman Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 185 Beğeniler 30 21 Temmuz 2024 #31 Myers dedi: Hocam arkadaşın attığı linke mesela tıklıyorsun ya orada şimdi satın al yazıyor, ona tıladığında sonraki ekranda vergiler dahil fiyatı yazıyor 'bütün toplam' diye. Kartından çekilecek tutar o oluyor. Genişletmek için tıkla... Kac diyo Hocam bide bunların farkı ne hangisi daha iyi 8BitDo-Ultimate C Gamepad kablosuz 2.4G bağlantı Ultimate serisi PC için basitleştirilmiş sürüm, Windows 10 ,11, buhar PC - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Ahududu Pi Windows 10 11 ,PC ahududu Pi, Android buhar güverte için 8 Ultimate Ultimate C 2.4g kablosuz denetleyici - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com PC, Windows 10, 11, buhar güverte, ahududu Pi, Android için 8BitDo - Ultimate C kablolu oyun denetleyicisi - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com moli dedi: Üstteki linkten alacağım demişsiniz zaten alın işte. Genişletmek için tıkla... Hocam hangisini almalıyım farkları nedir 8BitDo-Ultimate C Gamepad kablosuz 2.4G bağlantı Ultimate serisi PC için basitleştirilmiş sürüm, Windows 10 ,11, buhar PC - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Ahududu Pi Windows 10 11 ,PC ahududu Pi, Android buhar güverte için 8 Ultimate Ultimate C 2.4g kablosuz denetleyici - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com PC, Windows 10, 11, buhar güverte, ahududu Pi, Android için 8BitDo - Ultimate C kablolu oyun denetleyicisi - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
Myers dedi: Hocam arkadaşın attığı linke mesela tıklıyorsun ya orada şimdi satın al yazıyor, ona tıladığında sonraki ekranda vergiler dahil fiyatı yazıyor 'bütün toplam' diye. Kartından çekilecek tutar o oluyor. Genişletmek için tıkla... Kac diyo Hocam bide bunların farkı ne hangisi daha iyi 8BitDo-Ultimate C Gamepad kablosuz 2.4G bağlantı Ultimate serisi PC için basitleştirilmiş sürüm, Windows 10 ,11, buhar PC - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Ahududu Pi Windows 10 11 ,PC ahududu Pi, Android buhar güverte için 8 Ultimate Ultimate C 2.4g kablosuz denetleyici - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com PC, Windows 10, 11, buhar güverte, ahududu Pi, Android için 8BitDo - Ultimate C kablolu oyun denetleyicisi - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com moli dedi: Üstteki linkten alacağım demişsiniz zaten alın işte. Genişletmek için tıkla... Hocam hangisini almalıyım farkları nedir 8BitDo-Ultimate C Gamepad kablosuz 2.4G bağlantı Ultimate serisi PC için basitleştirilmiş sürüm, Windows 10 ,11, buhar PC - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Ahududu Pi Windows 10 11 ,PC ahududu Pi, Android buhar güverte için 8 Ultimate Ultimate C 2.4g kablosuz denetleyici - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com PC, Windows 10, 11, buhar güverte, ahududu Pi, Android için 8BitDo - Ultimate C kablolu oyun denetleyicisi - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
Myers 43 Üstün Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 575 Çözümler 5 Beğeniler 389 21 Temmuz 2024 #32 wmhklcn25 dedi: Kac diyo Hocam bide bunların farkı ne hangisi daha iyi 8BitDo-Ultimate C Gamepad kablosuz 2.4G bağlantı Ultimate serisi PC için basitleştirilmiş sürüm, Windows 10 ,11, buhar PC - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Ahududu Pi Windows 10 11 ,PC ahududu Pi, Android buhar güverte için 8 Ultimate Ultimate C 2.4g kablosuz denetleyici - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com PC, Windows 10, 11, buhar güverte, ahududu Pi, Android için 8BitDo - Ultimate C kablolu oyun denetleyicisi - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Hocam hangisini almalıyım farkları nedir 8BitDo-Ultimate C Gamepad kablosuz 2.4G bağlantı Ultimate serisi PC için basitleştirilmiş sürüm, Windows 10 ,11, buhar PC - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Ahududu Pi Windows 10 11 ,PC ahududu Pi, Android buhar güverte için 8 Ultimate Ultimate C 2.4g kablosuz denetleyici - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com PC, Windows 10, 11, buhar güverte, ahududu Pi, Android için 8BitDo - Ultimate C kablolu oyun denetleyicisi - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Please Confirm Your Order - AliExpress www.aliexpress.com Kablolu olan fiyatı daha düşük kablosuz olan +500 lira gibi bir fiyat çıkıyor. Sizde ilk indirim de olacağı için daha uygun görünebilir.
wmhklcn25 dedi: Kac diyo Hocam bide bunların farkı ne hangisi daha iyi 8BitDo-Ultimate C Gamepad kablosuz 2.4G bağlantı Ultimate serisi PC için basitleştirilmiş sürüm, Windows 10 ,11, buhar PC - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Ahududu Pi Windows 10 11 ,PC ahududu Pi, Android buhar güverte için 8 Ultimate Ultimate C 2.4g kablosuz denetleyici - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com PC, Windows 10, 11, buhar güverte, ahududu Pi, Android için 8BitDo - Ultimate C kablolu oyun denetleyicisi - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Hocam hangisini almalıyım farkları nedir 8BitDo-Ultimate C Gamepad kablosuz 2.4G bağlantı Ultimate serisi PC için basitleştirilmiş sürüm, Windows 10 ,11, buhar PC - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Ahududu Pi Windows 10 11 ,PC ahududu Pi, Android buhar güverte için 8 Ultimate Ultimate C 2.4g kablosuz denetleyici - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com PC, Windows 10, 11, buhar güverte, ahududu Pi, Android için 8BitDo - Ultimate C kablolu oyun denetleyicisi - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Please Confirm Your Order - AliExpress www.aliexpress.com Kablolu olan fiyatı daha düşük kablosuz olan +500 lira gibi bir fiyat çıkıyor. Sizde ilk indirim de olacağı için daha uygun görünebilir.
KS KS W wmhklcn25 Uzman Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 185 Beğeniler 30 21 Temmuz 2024 #33 Myers dedi: Please Confirm Your Order - AliExpress www.aliexpress.com Kablolu olan fiyatı daha düşük kablosuz olan +500 lira gibi bir fiyat çıkıyor. Sizde ilk indirim de olacağı için daha uygun görünebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam attığım linktekini bir hocamız almış sorun yaşamamış almayı dusunuyorum
Myers dedi: Please Confirm Your Order - AliExpress www.aliexpress.com Kablolu olan fiyatı daha düşük kablosuz olan +500 lira gibi bir fiyat çıkıyor. Sizde ilk indirim de olacağı için daha uygun görünebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam attığım linktekini bir hocamız almış sorun yaşamamış almayı dusunuyorum
Myers 43 Üstün Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 575 Çözümler 5 Beğeniler 389 21 Temmuz 2024 #34 wmhklcn25 dedi: Hocam attığım linktekini bir hocamız almış sorun yaşamamış almayı dusunuyorum Genişletmek için tıkla... Alabilirsiniz bende birkaç gün önce Nova Lite gamepad aldım gelmesini bekliyorum.
wmhklcn25 dedi: Hocam attığım linktekini bir hocamız almış sorun yaşamamış almayı dusunuyorum Genişletmek için tıkla... Alabilirsiniz bende birkaç gün önce Nova Lite gamepad aldım gelmesini bekliyorum.
KS KS W wmhklcn25 Uzman Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 185 Beğeniler 30 22 Temmuz 2024 #35 Myers dedi: Alabilirsiniz bende birkaç gün önce Nova Lite gamepad aldım gelmesini bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam buna karar kıldım https://www.amazon.com.tr/dp/B0C4T36SH3?th=1&tag= Mor falan neyse artik
Myers dedi: Alabilirsiniz bende birkaç gün önce Nova Lite gamepad aldım gelmesini bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam buna karar kıldım https://www.amazon.com.tr/dp/B0C4T36SH3?th=1&tag= Mor falan neyse artik
Myers 43 Üstün Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 575 Çözümler 5 Beğeniler 389 22 Temmuz 2024 #36 wmhklcn25 dedi: Hocam buna karar kıldım https://www.amazon.com.tr/dp/B0C4T36SH3?th=1&tag= Mor falan neyse artik Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun benim aldığımdan daha iyi bu.
wmhklcn25 dedi: Hocam buna karar kıldım https://www.amazon.com.tr/dp/B0C4T36SH3?th=1&tag= Mor falan neyse artik Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun benim aldığımdan daha iyi bu.
KS KS W wmhklcn25 Uzman Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 185 Beğeniler 30 22 Temmuz 2024 #37 Myers dedi: Hayırlı olsun benim aldığımdan daha iyi bu. Genişletmek için tıkla... Hocam yeşili bekliyimi direk aliyimmi ne dersiniz
Myers dedi: Hayırlı olsun benim aldığımdan daha iyi bu. Genişletmek için tıkla... Hocam yeşili bekliyimi direk aliyimmi ne dersiniz
Myers 43 Üstün Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 575 Çözümler 5 Beğeniler 389 22 Temmuz 2024 #38 wmhklcn25 dedi: Hocam yeşili bekliyimi direk aliyimmi ne dersiniz Genişletmek için tıkla... Al nolursun al lütfen al yalvarırım al artık.
wmhklcn25 dedi: Hocam yeşili bekliyimi direk aliyimmi ne dersiniz Genişletmek için tıkla... Al nolursun al lütfen al yalvarırım al artık.
KS KS W wmhklcn25 Uzman Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 185 Beğeniler 30 22 Temmuz 2024 #39 Myers dedi: Al nolursun al lütfen al yalvarırım al artık. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam yardım ettiğiniz için teşekkürler
Myers dedi: Al nolursun al lütfen al yalvarırım al artık. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam yardım ettiğiniz için teşekkürler