Yeri geldiğinde iki cihaz içinde kullanmayı planlıyorum. Bilgisayarda kullanacağım ürünü direkt takıp mobildede kullanırım diye düşünüyordum. Bu bütçelerde pek bir şey yok galiba, ekleme yapıp ne tercih edilebilir? G733 gibi kulaklıklarda var fakat oyuncu adı altında geçtiğinden yaklaşasım gelmiyor. HD 350BT var fakat düşük segment ürünü sanırım. @michaelscofield
Space One bakabilirsiniz o halde bütçe 3500 bandına çıkarsa. 350BT'den daha iyi bir kulaklık. Hem PC hem telefon için güzel bir tercih ediyor. @Ruindry Yunus space One nasıl bilgisayarda telefondan çok fark var mı?
Zamanında çok uğraştım hocam V2 X EQ ile. Müzik için tatmin etmiyor. Özellikle konu sahibini tatmin edeceğini hiç sanmıyorum. Barracuda X'e geçtiğimde dünya var mış dedim.
Zamanında çeşitli EQ APO ayarları yapmıştı bir tanıdığım fakat Dolby'nin Music profili daha iyi geldiği için onu kullanmaya devam ettim. Sizin attığınız ayarınızı deneyeceğim şu an.
Sırf müzik performansı kötü diye değişmiştim. Senin bu ayarı yine denk gelip denemiştim hocam fakat pek yeterli gelmedi. Sonuç olarak 1500 lıralık oyuncu kulaklıgı fakat ınsan bır yerden sonra daha ıyı bır muzık performansı arıyor.
Zamanında çeşitli EQ APO ayarları yapmıştı bir tanıdığım fakat Dolby'nin Music profili daha iyi geldiği için onu kullanmaya devam ettim. Sizin attığınız ayarınızı deneyeceğim şu an.
Bu arada stüdyo kulaklığı olarak bu bütçede genel olarak Superlux HD 681 veya 668b falan var lakin bunlar semi-open olduğu için dışarıya ses verir, dışarıdan ses alır; kulaklığı kullanacağın ortamın uygun olması gerekir ve bass bakımından zayıf oldukları için bu alana yönelik müzik türlerinde zayıf kalabilir. Bass ağırlıklı müzikler dinliyorsan G PRO X, G635 veya hafif V-Shaped yapıda olan MH752 alınabilir lakin bu ürünler 2. el olarak bütçen dahilinde sadece. Sıfır olarak mantıklı ürün yok.
Müzik türleriyle, bass/tiz oranlarıyla uzaktan yakından alakam yok. Neye göre denir, nasıl hissettirir hiç merak edip kıyaslayıp araştırmadım bile. İstiyorsanız dinlediğim sanatçı/grupları yazabilirim.
Space One bakabilirsiniz o halde bütçe 3500 bandına çıkarsa. 350BT'den daha iyi bir kulaklık. Hem PC hem telefon için güzel bir tercih ediyor. @Ruindry Yunus space One nasıl bilgisayarda telefondan çok fark var mı?
Space one icin bilgisayarda EQ ayari yok base halide kötü. Ama gündelik kullanım ve iletişim için iyi tryhard CS ve VALO oyuncusu degilse üzmez. Mükemmel bir ANC ve kalitelisi bass var ses seviyesi düşük ama bana yeterli. Iki taraflı kullanım icin idealdir sanırım. Sarj süresi de bayağı iyi kablolu bağlantı da yapabiliyorsunuz acil durumlar için. İhtiyaca yönelik secim daha iyidir. V2X'in mikrofonu daha iyi ben space one'in mikrofonunu bilgisayarda kullanamadim.
@BerkayZ87 attığın ayarları denedim, benim menüler biraz farklı çıktı fakat Dolby'de kullandığım Music Balanced profilinden daha kötü hissettirdi. Ayarları Dolby kapalıyken yaptım.
Aşırıya kaçmayıp G435 almak yeterli olur mu? Bu kulaklığın performansı nasıldır müzik için?