- Makaleler
- 50
Yeri geldiğinde iki cihaz içinde kullanmayı planlıyorum. Bilgisayarda kullanacağım ürünü direkt takıp mobildede kullanırım diye düşünüyordum. Bu bütçelerde pek bir şey yok galiba, ekleme yapıp ne tercih edilebilir? G733 gibi kulaklıklarda var fakat oyuncu adı altında geçtiğinden yaklaşasım gelmiyor. HD 350BT var fakat düşük segment ürünü sanırım. @michaelscofield
Fiyatına göre ses kalitesi yeterli. Uygun EQ ile ses kalitesi oldukça iyileşiyor. Attığım ekolayzer zaten V2 X'i adam eden tek ayar.Zamanında çok uğraştım hocam V2 X EQ ile. Müzik için tatmin etmiyor. Özellikle konu sahibini tatmin edeceğini hiç sanmıyorum. Barracuda X'e geçtiğimde dünya var mış dedim.
@Ada Wong, attığım ayarlamaları dene. Dolby güzel lakin detaylı EQ yapılamıyor.
Fiyatına göre ses kalitesi yeterli. Uygun EQ ile ses kalitesi oldukça iyileşiyor. Attığım ekolayzer zaten V2 X'i adam eden tek ayar.
Zaten denemesi bedava, baktın attığım ayarı beğenmedin, kulaklık önerisi yaparız yine.Zamanında çeşitli EQ APO ayarları yapmıştı bir tanıdığım fakat Dolby'nin Music profili daha iyi geldiği için onu kullanmaya devam ettim. Sizin attığınız ayarınızı deneyeceğim şu an.
Space one icin bilgisayarda EQ ayari yok base halide kötü. Ama gündelik kullanım ve iletişim için iyi tryhard CS ve VALO oyuncusu degilse üzmez. Mükemmel bir ANC ve kalitelisi bass var ses seviyesi düşük ama bana yeterli. Iki taraflı kullanım icin idealdir sanırım. Sarj süresi de bayağı iyi kablolu bağlantı da yapabiliyorsunuz acil durumlar için. İhtiyaca yönelik secim daha iyidir. V2X'in mikrofonu daha iyi ben space one'in mikrofonunu bilgisayarda kullanamadim.Space One bakabilirsiniz o halde bütçe 3500 bandına çıkarsa. 350BT'den daha iyi bir kulaklık. Hem PC hem telefon için güzel bir tercih ediyor.
@Ruindry Yunus space One nasıl bilgisayarda telefondan çok fark var mı?
Kötü. G435 in rahatlık ve konfor harici bir olayı yok.Aşırıya kaçmayıp G435 almak yeterli olur mu? Bu kulaklığın performansı nasıldır müzik için?