Bütçe
₺1500-₺2000
@Ada Wong, Ben sıfır kulaklık almaya karşıyım. Fahiş fiyatlara satılıyor hepsi. 2. elde neredeyse yarı fiyatına alınabiliyor her kulaklık. Hijyen takıntın varsa Temu veya Aliexpress'ten deri/kumaş pad alır geçersin. 2. el G PRO X veya G635 alabilirsin kablolu olarak. Kablosuz olarak önerim yok. Kablosuz kulaklıklarda Audeze Maxwell ve Orbit S harici elle tutulur güzel ürün yok.

Stüdyo kulaklığı olarak da K361, K371 veya semi-open ve open-back istersen öneri yaparım.

Sıfır tercih etmek istiyorum hocam. Çok ağır şekilde takıntılıyım (iyi bir şey olmadığının farkındayım). Semi-open, open-back ne demek bilmiyorum aydınlatırsanız sevinirim. G PRO X almayı isterdim fakat kablosuzu ₺8300'e satılması aşıyor beni. G733 tercih etmek nasıl olur? Seslerin patlamaması, rahatlığı ve kulağa sesin hoş gelmesi en önde gelen kısım benim için. Evde genelde odamda, mutfakta, yatak odasında kullanacağım. Dışarıda kesinlikle kullanmayacağım. @BerkayZ87

Ek olarak dikkatimi çeken bir diğer ürün Barracuda nasıldır?

Son düzenleme:
Kendim Sennheiser Accentum Plus kullanıyorum ve ses kalitesinden oldukça memnunum diyebilirim. Ses performansından memnun olduğum kadar pil süresinden de memnunum, haftada bir hatta bazen daha uzun sürede bir şarj etsem yetiyor, üstelik her gün kullanıyorum. Süngerleri deri ve kulaklığın kendisinde başarılı sayabileceğim ANC var, ses yalıtımını da başarılı buluyorum. Şu yaz ayları hiç kullanılmıyor ama, aşırı terletiyor. Malzeme kalitesi ise orta seviyede diyebilirim, kulaklıkta metal kısım bulunmuyor. Tamamen plastik.

Kulaklığın bilgisayarlarda uygulaması yok ancak mobildeki uygulama idare eder, pek beğendiğimi söyleyemem.

Kablosuz istediğimi belirtmiştim. Ortalama bütçenin ne kadar olması lazım iyi bir performans verecek kulak üstünün? @Simon

Maalesef bütçemi aşan bir ürün @ferritedust. Sennheiser ürünleri çok dikkatimi çekti fakat ürünleri hakkında hiçbir bilgim yok. Düz Accentum ANC modeli nasıldır?

Bu fiyatları vermek cidden istemezdim, bu kadar pahalı mı bu ürünler?

Kablosuz istediğimi belirtmiştim. Ortalama bütçenin ne kadar olması lazım iyi bir performans verecek kulak üstünün? @Simon

Maalesef bütçemi aşan bir ürün @ferritedust. Sennheiser ürünleri çok dikkatimi çekti fakat ürünleri hakkında hiçbir bilgim yok. Düz Accentum ANC modeli nasıldır?

Bu fiyatları vermek cidden istemezdim, bu kadar pahalı mı bu ürünler?
Kablosuz istiyorsan ve muzik performansi onemliyse buna bakabilirsin. Mikrofon konusunda da iyi.