2242

Üstün
Televizyon markası Vestel, yeni değil eski biraz. Kablosuz bağlamak istiyorum. Bilgisayar üst katta, televizyon alt katta. Bilgisayarın tüm ekranını yansıtmak istiyorum ve evde 2 tane ağ var. Bir tanesi alt katta, diğeri üst katta. Bilgisayar internete kablolu bağlı, televizyona kablosuz bağlantı yapıldı. Bilgisayar masaüstü. Bilgisayarda Bluetooth bağlantısı mevcut.

Televizyon Android ise ya da televizyona bagli Android TV varsa hem PC hem Android TV'ye Rustdesk kurun. En kolay oyle baglarsiniz. Iki yonlu de calisabilir.

Televizyon markası Vestel, yeni değil eski biraz. Kablosuz bağlamak istiyorum. Bilgisayar üst katta, televizyon alt katta. Bilgisayarın tüm ekranını yansıtmak istiyorum ve evde 2 tane ağ var. Bir tanesi alt katta, diğeri üst katta. Bilgisayar internete kablolu bağlı, televizyona kablosuz bağlantı yapıldı. Bilgisayar masaüstü. Bilgisayarda Bluetooth bağlantısı mevcut.

Marka yı yazarsan daha da netleşir yardım edenler için.

İndirme yapılmıyor televizyona.

Bilgisayarın ekranını kablosuz olarak televizyona yansıtmak istiyorsan sadece bir tane kablosuz görüntü aktarıcı alırsın mesela Amazon fire TV stick ya da Microsoft Wireless display adapter işini fazlasıyla görür.
Aldığın cihazı televizyonun HDMI girişine tak. Sonra televizyonu ve bilgisayarı aynı Wi-Fi ağına bağla, yani üst kattaki modeme.
Bilgisayarında Windows tuşuna basılı tutup k tuşuna bas. Ekrana bir liste çıkacak, oradan taktığın cihazın adını seç ve bağlan'a tıkla.
Hepsi bu kadar. Ekran tamamen televizyona yansır. Ne kabloyla uğraşmana gerek kalır ne de ekstra bir ayar yapmana.
Gerek yok keyfine bakarsın.