Alakası yok hocam, bu arada benim sistemimde zaten dualboot ile Windows 7 mevcut arada sırada açıp hevesimi alıyorum. Ntlite ile kendin modladığın için bir sorun olmuyor, tabi önüne gelen servisleri kapatmak dışında.8.1 2024'ün sonuna kadar bence halen kullanılabilir veya 7 kurup esu güncellemesi yöntemiyle tekrar güncelleme almasını sağlayabilir nlite gibi modlar zararlıdır bilgisayara diye biliyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Windows dışında hayatım boyunca başka hiçbir işletim sistemi kullanmadım. Diğerleri bana hep gereksiz bir macera gibi geliyor.
macOS ve Windows diye düşünüyorum. GNU/Linux kısmında ise beğendiğim birkaç dağıtım var lakin bütün çözümleri ve ayarları denesem de istediğim akıcılığı alamıyorum.
İhtiyaca göre değişir elbette, hayatında Windows dışında bir sistem kullanmayan bir arkadaş Mac sisteme geçince ve üzerindeki yabancılığı atınca Windows ona çocuk oyuncağı gelir mesela 
dewberry
Üstün
Avantaj ve dezavantajları ile karşılaştırıldığında sizce hangi işletim sistemi daha iyidir?
Hackintosh ile Ubuntu. macOS icin MacBook almam ama. Windows'u ise uygulama cesitliliginden kullanıyorum.
Benim için OpenSUSE, isteğe bağlı stabil ve rolling versiyonları var, son kullanıcının isteyeceği her şey hazır olarak var, düşük kaynak tüketiyor (default kurulumla), özellikle power userların pek sevdiği YaST diye bir toolları var, Emülatörler ile Windows uygulamalarını neredeyse kusursuz çalıştırıyor (gerçi çoğu dağıtım için geçerli bu), geniş repoları var ve özgür yazılım.
Yeni konular
-
-
-
Windows 11, 8 GB RAM’li bilgisayarlarda daha iyi çalışacak
- Burak Birinci
-
-
-
-
-
LGS için yerleştirme sonuçlarından sonra bir şey yapılması lazım mı?
- Remus Lupin