Ruindry
Uzman
- Makaleler
- 1
Hangi üniversitede ne bölümü okudum hacker pp'li ottomanturk?Komik olan şuki tartışmaya argümanla değil doğrudan kişisel saldırıyla girmen bile söylediklerimin doğruluğunu pekiştiriyor üniversiteyi kazanmak mı Ben üniversiteyi bitirdim hatta şu an çalıştığın sektörde senden daha ilerideyim diye tahmin ediyorum Ama merak etme, sen hâlâ yapay zekayla yer kapışmaya devam edebilirsin sonuçta vasıf dediğin şey sadece diploma değil, biraz da vizyon işidir. Onu da sen googlea sormadan anlayamazsın sanırım
github profiline bakarak birinin algoritma bilgisi hakkında fikir sahibi olabileceğini sanmak İşte bilgisayar mühendisliğinin neden yapay zekaya karşı bu kadar savunmasız kaldığının kanıtı kod yazmakla algoritma bilmek arasındaki farkı önce bir öğren sonra profil sor ama illa merak ediyorsan önce seninkini görelim de README dosyasıyla övünenler kulübüne mi yoksa gerçekten üretkenler tarafına mı aitsin onu bilelim......
Sen tartışma veya fikir alışverişi yerine direkt bölüm kötüleyen birisisin. Github profili olmayan yazılımcı mi olur?

Bilgisayar mühendisliği üzerinden alan olarak yapay zeka algoritma veya veri bilimi dersleri aldığını umarım biliyorsundur. "Şuki" diye bir kelime yazdın senin okuduğun üniversite Bayburt yapay zeka mühendisliği mi?