Testo Unit

Üstün
Makaleler
4
Şu an bilgisayarı CS oynamaktan başka bir şeyde kullanmıyorum. Satıp motor almak istiyorum. RAM krizi yüzünden kârdayım, o yüzden değer kaybı sorun değil. Benim asıl isteğim tepe noktadan satmak. Önceki sistemimi aynı şekil tepe noktadan satıp altın almıştım ve gayet güzel kâr etmiştim. Sizce bu kriz ne zaman tepe noktasına ulaşır veya bilgisiyar ne zaman satılmalı?

Şu an bilgisayarı CS oynamaktan başka bir şeyde kullanmıyorum. Satıp motor almak istiyorum. RAM krizi yüzünden kârdayım, o yüzden değer kaybı sorun değil. Benim asıl isteğim tepe noktadan satmak. Önceki sistemimi aynı şekil tepe noktadan satıp altın almıştım ve gayet güzel kâr etmiştim. Sizce bu kriz ne zaman tepe noktasına ulaşır veya bilgisiyar ne zaman satılmalı?
Bu senenin sonuna kadar daha artar. Sonrası çip üreticisi kardeşlerin açgözlülüğüne kalmış.

Bunu sen düşünebiliyorsan herkes düşünür, bu sene pc parçaları için en az alışveriş yapılacağı dönem olacağını düşünüyorum. Sene sonuna kadar daha da artar üstte ki hocamında dediği gibi ama arttığı gibi 2027 başı gibi fiyatlar düşecek muhtemelen.