Ömer_Yeter
Yetkin
Yaklaşık 1 2 senedir bu sorun var. Benimle aynı sorunu yaşamış arkadaşlar varsa nasıl çözdüklerini anlatabilirler mi?
Evet onda olmalı.Hocam anladığım şu sorun laptobun şarj aletinde mi ?
Prize bağlı kullanacaksan şarj aleti al yeter.Şimdi benim laptop bataryasını değiştirmeye kalkarsam hem daha pahalı olur hem de sorun çözülmez gibi mi geliyor şarj aleti alıp şarjda kullanmak en mantıklısı benim ASUS laptop var 10 senelik onda bu sorunu hiç görmemeiştim.
Hocam onu kontrol edecem şimdi bakalım
Bende acaba bataryayı mı değiştirmem lazım diyordum zaten gamer laptopların altın kuralı prize bağlı kalmaktır
Hocam onu kontrol edeceğim şimdi bakalım.
Bende acaba bataryayı mı değiştirmem lazım diyordum zaten gamer laptopların altın kuralı prize bağlı kalmaktır.
Hocam kullanılan ekran kartı peki ben harici kullanıyorum oyunlar içinGaliba cihazınız laptop. İşlemcinizin isminin sonunda E, F gibi harfler yer alır; oyun oynamak için veya iş için olan modelleri vardır işlemcilerin onunda etkisi olabilir. Ben gündelik iş için olanını almışım zamanında bilmeden (cahillik işte:/) bende de fazla ısınmadan dolayı PC kapanıyordu ve çözüm olarak FN+Q yaparak performans moduna alıyorum oyun oynayacağım zaman diğer zamanlarda normal moda alıyorum. Ayrıca BIOS ayarlarından fan ı da en hızlıya aldım ancak bunlarda kavurucu yaz sıcaklarına dayanamayınca son çare olarak laptop altına yerleştirilen hem PC'yı yükseltmeye yarayan hem de fan görevi gören bir "fan" satın aldım bunlar işimi görüyor ayrıca oyunlarda görüntü kalitesini düşük tutmakta önemli.
Hocam kullanılan ekran kartı peki ben harici kullanıyorum oyunlar için.