2 seçeneğim var, ya direkt telefona emülatör kuracağım ya da bilgisayardan oyunu açıp telefondan kontrol edeceğim ama delay olacağını düşünüyorum. Steam Link için remote play gerekiyormuş galiba, her oyunu oynatmıyor o da. Fazla sistem gereksinimli oyunlar oynamam Brotato vb. olarak düşünün, bunun içinde Steam'de olmayan oyunlar da olduğu için Steam Link olmaz dedim.
Telefon M34, 6 GB RAM var, ne kadar sıkıntı çıkarır emülatörde?
2 seçeneğim var, ya direkt telefona emülatör kuracağım ya da bilgisayardan oyunu açıp telefondan kontrol edeceğim ama delay olacağını düşünüyorum. Steam Link için remote play gerekiyormuş galiba, her oyunu oynatmıyor o da. Fazla sistem gereksinimli oyunlar oynamam Brotato vb. olarak düşünün, bunun içinde Steam'de olmayan oyunlar da olduğu için Steam Link olmaz dedim.
Telefon M34, 6 GB RAM var, ne kadar sıkıntı çıkarır emülatörde?
Cihazda root olması ve Snapdragon işlemci olması lazım. Root ile açık kaynak Adreno sürücülerini kuruyorsunuz. Sonrasında Winlator ile oynanıyor ama performans gene düşük, kabul edilebilir oyun performansı için en azından Snapdragon 8 Gen 2 falan lazım.
Cihazda root olması ve Snapdragon işlemci olması lazım. Root ile açık kaynak adreno sürücülerini kuruyorsunuz. Sonrasında winlator ile oynanıyor ama performans gene düşük, kabul edilebilir oyun performansı için en azından Snapdragon 8 gen 2 falan lazım.