Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
4
Yer
Asphodel
2 seçeneğim var, ya direkt telefona emülatör kuracağım ya da bilgisayardan oyunu açıp telefondan kontrol edeceğim ama delay olacağını düşünüyorum. Steam Link için remote play gerekiyormuş galiba, her oyunu oynatmıyor o da. Fazla sistem gereksinimli oyunlar oynamam Brotato vb. olarak düşünün, bunun içinde Steam'de olmayan oyunlar da olduğu için Steam Link olmaz dedim.

Telefon M34, 6 GB RAM var, ne kadar sıkıntı çıkarır emülatörde?

Son düzenleyen: Moderatör:
2 seçeneğim var, ya direkt telefona emülatör kuracağım ya da bilgisayardan oyunu açıp telefondan kontrol edeceğim ama delay olacağını düşünüyorum. Steam Link için remote play gerekiyormuş galiba, her oyunu oynatmıyor o da. Fazla sistem gereksinimli oyunlar oynamam Brotato vb. olarak düşünün, bunun içinde Steam'de olmayan oyunlar da olduğu için Steam Link olmaz dedim.

Telefon M34, 6 GB RAM var, ne kadar sıkıntı çıkarır emülatörde?
AMD ise AMD'nin özelliği vardı.

Cihazda root olması ve Snapdragon işlemci olması lazım. Root ile açık kaynak Adreno sürücülerini kuruyorsunuz. Sonrasında Winlator ile oynanıyor ama performans gene düşük, kabul edilebilir oyun performansı için en azından Snapdragon 8 Gen 2 falan lazım.

AMD ise AMD'nin özelliği vardı.

Screenshot_20241008_011718_AMD Link.webp

Cihazda root olması ve Snapdragon işlemci olması lazım. Root ile açık kaynak adreno sürücülerini kuruyorsunuz. Sonrasında winlator ile oynanıyor ama performans gene düşük, kabul edilebilir oyun performansı için en azından Snapdragon 8 gen 2 falan lazım.

TeamViewer gibi ama daha az delaylı bir uygulamada olur, DDLC falan oynarim en kötü.

Çözüm