Peki klavye mouse işini nasıl çözeceksiniz?
Çok göze batmaz. Bazı oyunlarda çözünürlüğü düşürdüm. Pek sorun olmadı. Fazla fark etmedim. Ekrana çok dikkatli bakmadığın sürece sorun olmaz zaten.1080p mi oynadınız hocam? Monitörü çıkarıp sadece TV'yi bağladınız sanırım öyle mi?
Zaten TV'nin karşısında çekyatta oynarım 1080p göze batmaz diye düşünüyorum.
Kablosuz olduğu sürece pek sorun yok. Kabloluysa aradaki mesafeye bağlı. Ama sorun olmaz bence.
Remote Mouse uygulaması sayesinde telefonu hem mouse hem klavye olarak kullanabiliyorum.
Oyunu öyle mi oynayacaksın?Remote Mouse uygulaması sayesinde telefonu hem mouse hem klavye olarak kullanabiliyorum.
Gamepad ile.
Klavye mouse sorun değil ama umarım gamepad sorun çıkarmaz. Wireless ile kullanıyorum 2.4GHz.
Gamepad ile.
Sorun olmaz. Ben 8BİTDO ULTİMATE C ile yan odadan ( hatta iki oda öteden) forza oynayabiliyordum rahatça.Klavye mouse sorun değil ama umarım Gamepad sorun çıkarmaz. Wireless ile kullanıyorum 2.4Ghz.
Bende de Gamesir Nova 2 Lite var. Umarım sorunsuz oynayabilirim. Teşekkürler hocam.Sorun olmaz. Ben 8BİTDO ULTİMATE C ile yan odadan ( hatta iki oda öteden) forza oynayabiliyordum rahatça.
1080P'de nasıl olacağı televizyonun boyutuna bağlı. Bu arada televizyon öneriside yapalım mı?4K bir televizyon alacağız. Bilgisayarım odamda. 10 metre HDMI 2.0 kablo sipariş ettim. Bu televizyonda bilgisayarı oyun için 1080p kullanabilir miyim? Televizyonu kullanacağım zaman HDMI kablosunu direkt ekran kartına bağlayıp monitörün kablosunu çıkarmayı düşünüyorum. Ekran kartım RX 6650 XT. Yani 1080p oynamak zorundayım.
Yok hocam ailem illa Vatan'dan gidip alacak. En alınabilir Onvo'nun buldum 15 bin TL. Hem 4K hem akıllı Google TV imiş. Umarım mağaza stoğunda vardır yoksa internetten almaya ikna etmem gerekecek.1080P'de nasıl olacağı televizyonun boyutuna bağlı. Bu arada televizyon öneriside yapalım mı?