Detaylar
Kim cevapladı?Blackraven
Üstün
Alacağım zaman hangisi fiyat ve performans konusunda öndeyse onu seçerim.
barishizm
Yetkin
İşlemci AMD-AM5, ekran kartı NVIDIA.
AMD son 5 yıldır 3d V-cache teknolojisi ile inanılmaz yol kat etti. Intel de kendisini iyice bitirmeye doğru gidiyor.
Nvidia seçmemin sebebi ise güncel olarak üst segment ekran kartı satan tek firma olması.
DLSS, Reflex, RTX, Canvas, Broadcast, Yapay zeka projeleri gibi teknolojileri etkin olarak kullanabilmeme olanak sağlıyor.
AMD son 5 yıldır 3d V-cache teknolojisi ile inanılmaz yol kat etti. Intel de kendisini iyice bitirmeye doğru gidiyor.
Nvidia seçmemin sebebi ise güncel olarak üst segment ekran kartı satan tek firma olması.
DLSS, Reflex, RTX, Canvas, Broadcast, Yapay zeka projeleri gibi teknolojileri etkin olarak kullanabilmeme olanak sağlıyor.
Şu saatten sonra AMD ekran kartı almam sadece işlemcisini alırım ekran kartını da NVIDIA alırım.
Valiant
Üstün
- Makaleler
- 1
İkisinde de AMD seçerim muhtemelen.
İşlemci konusunda AMD zaten bayadır önde.
Ekran kartında da fiyat-performans olarak daha iyiler, Linux, Hackintosh gibi sistemlerde sorun çıkarmıyorlar ve kullandığım AMD ekran kartlarında bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım.
İşlemci konusunda AMD zaten bayadır önde.
Ekran kartında da fiyat-performans olarak daha iyiler, Linux, Hackintosh gibi sistemlerde sorun çıkarmıyorlar ve kullandığım AMD ekran kartlarında bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım.
hamzademir1
Yetkin
Merhaba, diyelim ki sistem topluyorsunuz. Ekran kartı olarak AMD mi, NVIDIA mı seçersiniz? İşlemci olarak da Intel mi, AMD mi seçersiniz ve neden, merak ettim.
F/P'a göre alırım. Bu gidişle işlemci AMD alırım fakat ekran kartı fiyata göre değişir.