Akşam akşam güzel eğlence çıktı. Her cahil dediğinde daha çok gülüyorum mikrofonu kapatıp. Keşke böyle müşteriler her yerde her zaman olsaydı. Herkes bilgisayarcı olup bunları yolar zengin olurdu. Cidden resimde ki geleceğini sanarak satın almış. Resimde ki gelmiyorsa iptal edeceğim diyor. Çatlayacağım gülmekten.

Akşam akşam güzel eğlence çıktı. Her cahil dediğinde daha çok gülüyorum mikrofonu kapatıp. Keşke böyle müşteriler her yerde her zaman olsaydı. Herkes bilgisayarcı olup bunları yolar zengin olurdu. Cidden resimde ki geleceğini sanarak satın almış. Resimde ki gelmiyorsa iptal edeceğim diyor. Çatlayacağım gülmekten.
Resimdeki gelecek de.

Düşmana sistem toplama konusu açtım. Bu güldüm diye iptal edecek gibi duruyor. Ben önlemi alayım finalde sipariş edip 14 gün geçirdikten sonra gerçeği itiraf edip engellerim artık.

Cahille cahil olunmaz. Bırakın kendi haline. Resimdekinden iyisi gelecek de geç. Kargoyu açtıktan 10 dakika sonra iade talebini açmazsa neyim. Ya da resimdekiyle gerçeğini ayırtta edemeyebilir.