Semih_gdk10

Becerikli
Diyelim ki kişi hastalıktan öldü ve tekrar doğma iksiri bulundu. Ölen kişiye iksiri döktüler; o kişi hasta mı doğar, hasta olmadan mı doğar (kişinin bedenini geri getiriyor iksir)?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hastalık ve ölüm nedenine bağlı. Diyelim ki öyle bir ilaç var. Hastanın kalbi durmuş ise tekrar çalıştırabilsek bile aradan uzun süre geçtiğinden kalp ve doku hasarı meydana gelecektir. Aynı şey beyin içinde geçerli. Ekstra olarak ölen kişinin vücudunda viral enfeksiyon var ise hala devam edecektir.

Yakın zamanda birini mi kaybettiniz hocam? Tuhaf bir soru ancak bence hasta doğar. Eğer diriltme iksirinde bir şey yoksa.
Tekrar diriltmek için vücudu yenilemesi lazım. Genetik bir hastalık değilse hasta doğacağını düşünmüyorum, kanserse kanser hücreleri yok olur, çünkü tekrar dirilirken vücut yenilenir diye düşünüyorum. Hatta tamamen de iyileşebilir çünkü genetik olarak hasarlı olan şeyleri de ilaç yenileyebilir.

Hastalık da vücutla birlikte ölüyorsa sağlam doğar. Hastalık yaşamaya devam ediyorsa hasta doğar. Diye düşündüm. Tabi hastalık var hastalık var. Organları çürüten bir hastalıksa doğsa bile yine hasta doğar.

@Semih_gdk10, Felsefeyi azalt, soruya gelecek olursak hemen ölen bir kişiye mi canlandırma yapılacak yoksa mezardakilere mi mezardakilere ise, mezardakilerin bedenlerini böcekler çoktan tüketmiş oluyor yani bu dediğin teknik olarak mümkün değil.