Dagster3532
Becerikli
Almış olduğu sistem ve yapmış olduğu yorumu en son yazdım. Tepki sizin artık.
Evet zihinsel engeli olabilir değil kesinlikle zihinsel özürlü.Zihinsel engeli olabilir çok da şey etmemek lazım.
100 bin lira verseymiş keşke. Atom Bilişim'in de kazanması lazım.
100 bin lira verseymiş keşke. Atom Bilişim'in de kazanması lazım.
Her konuda en kötü seçimi yapmış. Maşallah. Vade farkı bankaya gider. Hem banka hem Atom Bilişim'in karnını doyurmuş. Afiyet olsun.Taksitle almış hocam zaten. Arada öküz gibi vade farkı var. Kim kazanmış oldu şimdi bu vade farkını? Banka mı firma mı? Sanırım görselde ki gibi bir şey geleceğini sanıyor.
Her konuda en kötü seçimi yapmış. Maşallah. Vade farkı bankaya gider. Hem banka hem Atom Bilişim'in karnını doyurmuş. Afiyet olsun.
Doktor kendi haline bırakın dedi.@Michael MYERS, @Falconpolat, @MEQ, @Argo, @YASEDEM, arkadaşa çekildiğimi söyledim. Forumdakiler de senin gibi cahil bir şey bildiklerini sanıyorlar işte dedi. Bende tamam dedim. Sonra sistem aldı linki atıyorum tepkiyi siz verirsiniz artık. Anlamıyorsan babaya karışmayacaksın kardeş dedi.
@Michael MYERS, @Falconpolat, @MEQ, @Argo, @YASEDEM, arkadaşa çekildiğimi söyledim. Forumdakiler de senin gibi cahil bir şey bildiklerini sanıyorlar işte dedi. Bende tamam dedim. Sonra sistem aldı linki atıyorum tepkiyi siz verirsiniz artık. Anlamıyorsan babaya karışmayacaksın kardeş dedi.
Hoca bıraksana çocuğu, boş boş insanlarla uğraşıyorsun.60 bin liraya düşmana sistem toplama konusu açacağım birazdan. Fikri değişir ve tek tek toplamak isterse diye onu da atacağım. Aklı başına gelsin arkadaşın.