Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Şu anda disklerde olmayan bir harfi atayabilirsin: E: F: vb.
İkinci söylediğimi denedin mi? Birimi silmek ile ilgili olanı.
4925
Uzman
Evet asıl onu denedim.İkinci söylediğimi denedin mi? Birimi silmek ile ilgili olanı.
Biçimlendirmeyi de denemiştim ama pek işe yaramadı.
Evet asıl onu denedim.
Biçimlendirmeyi de denemiştim ama pek işe yaramadı.
Harf atamayı denediniz mi?
4925
Uzman
Denemedim hocam ne harfi atayacağız?
O zaman Windos Tuşu + R tuşuna bas ve çıkan yere cmd yaz. CMD'yi yönetici olarak çalıştır.
-CMD açıldığında "Diskpart" komutunu yaz.
-Diskpart açıldığında, "list disk" komutunu yaz ve bilgisayardaki disklerin listelensin.
-Listelenen disklerin boyutuna göre USB'yi tahmin et. Mesela listelen disklerde senin USB Disk 3 olarak belirlenmiş olsun. O halde komut ekranına "select disk 3" yaz ve diskin seçildiğine dair yazıyı gör
-Sonra "clean" komutunu yaz. Diskin silinmesinin başarıyla tamamlandığı uyarısını görmüş ol.
-En sonunda "exit" komutuyla çıkış yap.
Sonra ise Disk yönetimine tekrar gel. Artık USB siyah renkli ayrılmamış alan olarak görünecek. Sağ tık yapıp yeni birim ekle butona basarak yukarıda anlattıklarımı tekrar yap.
Şu anda disklerde olmayan bir harfi atayabilirsin: E: F: vb.
- Makaleler
- 4
@4925USB'ye sag tiklayip menude Surucu Yolu Ata secenegi aktifse harf atamasini yap. Ondan sonra normal sekilde gorebilmen gerek.
4925
Uzman
Teşekkürler hocam işe yaradı.Şu anda disklerde olmayan bir harfi atayabilirsin: E: F: vb.
Arkadaşların dediği harf atamasını da dene mutlaka. Benim sana önerdiğim yöntemde harf ataması yapmış oluyorsun zaten. Sadece fazladan USB bellekteki verileri sildirmiş olacağım sana.
Yeni konular
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-
-
-
-
-
-
-