Detaylar
Kim cevapladı?RamKokusuSeven 13
Başarılı
- Makaleler
- 1
Normal bir durum, internet doğrudan size gidiyor çünkü.Selam. PC'yi internete bağlayınca öbür cihazlarda yavaşlama var; hatta bazen kopma oluyor. PC'yi kapatıyorum veya kabloyu Wi-Fi'dan çıkarınca kopan ve bağlantı sorunu yaşayan cihazlar düzeliyor.
Normal bir durum, internet doğrudan size gidiyor çünkü.
Ama eski PC'de böyle bir sorun yoktu bilgisayar değiştim sadece bunda sorun var.
4 telefon.
1 tablet.
2 PC; 1i Wi-Fi adaptörüyle bağlı, biride benim Ethernet kablosu ile bağladığım.
- Makaleler
- 2
SQM ve QoS'i çok mu abarttın? Hattın tüm hızını bilgisayarına verdiysen öyle olur.Selam. PC'yi internete bağlayınca öbür cihazlarda yavaşlama var; hatta bazen kopma oluyor. PC'yi kapatıyorum veya kabloyu Wi-Fi'dan çıkarınca kopan ve bağlantı sorunu yaşayan cihazlar düzeliyor.
RamKokusuSeven 13
Başarılı
- Makaleler
- 1
Önceki PC aynı mıydı bu kablo sayısı?Ama eski PC'de böyle bir sorun yoktu bilgisayar değiştim sadece bunda sorun var.
4 telefon.
1 tablet.
2 PC; 1i Wi-Fi adaptörüyle bağlı, biride benim Ethernet kablosu ile bağladığım.
SQM ve QoS'i çok mu abarttın? Hattın tüm hızını bilgisayarına verdiysen öyle olur.
Hiçbir ayar ellemedim bilgisayarı alınca. Wi-Fi ve Ethernet bölümüne özellikle hiç ama hiç girmedim bile. SQM ve QoS dediğiniz şeyler nedir bilmiyorum bile.
Eski PC yan odada olduğu için Wi-Fi adaptörüyle bağladım ama yeni PC'yi almadan önce Ethernet ile bağlıydı sorun yoktu. Wi-Fi benim odamda olduğu için yeni PC'yi kabloyla bağladım.
RamKokusuSeven 13
Başarılı
- Makaleler
- 1
Kablo ile bağladığınız için olmasın?Hiçbir ayar ellemedim bilgisayarı alınca. Wi-Fi ve Ethernet bölümüne özellikle hiç ama hiç girmedim bile. SQM ve QoS dediğiniz şeyler nedir bilmiyorum bile.
Eski PC yan odada olduğu için Wi-Fi adaptörüyle bağladım ama yeni PC'yi almadan önce Ethernet ile bağlıydı sorun yoktu. Wi-Fi benim odamda olduğu için yeni PC'yi kabloyla bağladım.
- Makaleler
- 2
O zaman modemde ayar aktifse QoS çek. Bilgisayar hattı sömürüyor büyük ihtimal.Hiçbir ayar ellemedim bilgisayarı alınca. Wi-Fi ve Ethernet bölümüne özellikle hiç ama hiç girmedim bile. SQM ve QoS dediğiniz şeyler nedir bilmiyorum bile.
Ama reis önceki PC'de kabloyla bağladığımda bir sorun yoktu. Ve öbür eski PC'yi kardeşim kullandığı için Wi-Fi ile bağladım. Benim PC'yi Wi-Fi ile bağlamak istemiyorum oyunlarda ping yapmasın diye. Kardeşim zaten FPS oyunu oynamaz o yüzden Wi-Fi bağladım ona.
RamKokusuSeven 13
Başarılı
- Makaleler
- 1
Hocam yani büyük ihtimalle gerçekten yukarıdaki gibi QoS çekin. Başka bir şey gelmiyor aklıma.Ama reis önceki PC'de kabloyla bağladığımda bir sorun yoktu. Ve öbür eski PC'yi kardeşim kullandığı için Wi-Fi ile bağladım. Benim PC'yi Wi-Fi ile bağlamak istemiyorum oyunlarda ping yapmasın diye. Kardeşim zaten FPS oyunu oynamaz o yüzden Wi-Fi bağladım ona.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Giyim Ray-Ban gözlüklerde 3.000 TL'ye 1.000 TL kupon indirimi
- Fırsat Ekibi
-
-
-