yasin172
Başarılı
Dün PC'ye virüs bulaşmış ve benim Instagram hesabımdan bazı fotoğraflar paylaşmış. Bugün bilgisayarda hiçbir şey ok gibi gözüküyor acaba hala virüs duruyor mudur? Virüsü silmek için sırasıyla yaptığım şeyler:
Şu anda PC'de Discord'da ses kanalına bağlanması eskisine göre daha uzun sürüyor ve arama motoruna bir şey yazınca sonuçların gelmesi uzun sürüyor. Speedtest ile internet hız testi yaptım hızım eskisi ile aynı (90 Mbps download 18 Mbps upload).
- Görev yöneticisinde bir şürü CMD açıktı yeniden başlattım PC'yi ve onlar gitti.
- PC'ye Kaspersky üyeliği satın alıp onunla tam tarama yaptım ve sonra PC'yi güvenli moda alıp bir daha tam tarama yaptım ama her ikisinde de bir şey bulmadı.
- PC'ye roguekiller kurdum ve onunla tam tarama yaptım ve gene hiçbir şey bulmadı.
- Aygıt yöneticisinde bir tane bilinmeyen fare ve bir tane bilinmeyen klavye vardı onları kaldırdım.
- Yeni yüklediğim bütün dosyaları Revo Uninstaller ile sildim.
- Modeme reset attım ve modem panel şifresini değiştirdim.
- C diskinde adını duymadığım bütün klasörleri sildim (program files ve users klasöründekiler)
Şu anda PC'de Discord'da ses kanalına bağlanması eskisine göre daha uzun sürüyor ve arama motoruna bir şey yazınca sonuçların gelmesi uzun sürüyor. Speedtest ile internet hız testi yaptım hızım eskisi ile aynı (90 Mbps download 18 Mbps upload).
Son düzenleme: