Bilgisayara görüntü gelmiyor

Helixo

Uzman
Bilgisayar sıfır. Anakartta sıkıntı vardı onu değiştirdim. ASRock X870 Pro RS Wi-Fi aldım. Bilgisayarcı bana işlemcide sıkıntı olduğunu ve buna bağlı olarak görüntü gelmediğini söyledi. Sizce o yüzden midir? İncehesap değişim alabileceğini söyledi ama alır mı emin değilim. Sizce değişim alır mı?
Ekran kartı 4080 Super
İşlemci Ryzen 7 9800X3D.

İncehesap değişim alabileceğini söylediyse bunun nesinden emin olamadın?

HDMI'yi ekran kartına taktın değil mi?

Kusura bakmayın arkadaşlar uyarı yemiştim cevap veremedim.

@14152, hocam bilgisayar bilgisayarcıda çalışmıyor diye almadım.

@dandadan, güvenmiyorum çünkü o firmaya oradan aldığım anakartda sıkıntılı çıktı bir de kesin konuşmadılar ama alırlar herhalde.

@Quezzy, hocam sorun işlemcide midir?

@Quezzy, bilgisayar evde değil ki.

@Quezzy, bu arada eski anakartda çalışıyordu işlemci ama anakartın pinleri eğikti o yüzden bozulmuş olabilir mi?

@Quezzy, hocam yarın atabilirim işlemcinin resmini ama attıktan sonra Yurtiçi Kargo'ya vereceğim değişim için.

@Quezzy, hocam işlemcinin fotoğrafını atsam bozuk olup olmadığını anlayabilir misiniz?

Son düzenleme:
@Quezzy, hocam yarın atabilirim işlemcinin resmini ama attıktan sonra Yurtiçi Kargo'ya vereceğim değişim için.

@Quezzy, hocam işlemcinin fotoğrafını atsam bozuk olup olmadığını anlayabilir misiniz?
Pinlerin fotoğrafını da atın. Hem anakarttaki hem de işlemcideki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…