Helixo

Uzman
Bilgisayar sıfır. Anakartta sıkıntı vardı onu değiştirdim. ASRock X870 Pro RS Wi-Fi aldım. Bilgisayarcı bana işlemcide sıkıntı olduğunu ve buna bağlı olarak görüntü gelmediğini söyledi. Sizce o yüzden midir? İncehesap değişim alabileceğini söyledi ama alır mı emin değilim. Sizce değişim alır mı?
Ekran kartı 4080 Super
İşlemci Ryzen 7 9800X3D.

Bilgisayar sıfır. Anakartta sıkıntı vardı onu değiştirdim. ASRock X870 Pro RS Wi-Fi aldım. Bilgisayarcı bana işlemcide sıkıntı olduğunu ve buna bağlı olarak görüntü gelmediğini söyledi. Sizce o yüzden midir? İncehesap değişim alabileceğini söyledi ama alır mı emin değilim. Sizce değişim alır mı?
Ekran kartı 4080 Super
İşlemci Ryzen 7 9800X3D.
İncehesap değişim alabileceğini söylediyse bunun nesinden emin olamadın?

Ekran kartı 4080 Super.
İşlemci Ryzen 7 9800X3D.

HDMI'yi ekran kartına taktın değil mi?

Kusura bakmayın arkadaşlar uyarı yemiştim cevap veremedim.

@14152, hocam bilgisayar bilgisayarcıda çalışmıyor diye almadım.

@dandadan, güvenmiyorum çünkü o firmaya oradan aldığım anakartda sıkıntılı çıktı bir de kesin konuşmadılar ama alırlar herhalde.

@Quezzy, hocam sorun işlemcide midir?

@Quezzy, hocam yarın atabilirim işlemcinin resmini ama attıktan sonra Yurtiçi Kargo'ya vereceğim değişim için.

@Quezzy, hocam işlemcinin fotoğrafını atsam bozuk olup olmadığını anlayabilir misiniz?

Son düzenleme: