YASEDEM 65
Başarılı
Hocam, Goodbye DPI Turkey veya alternatifi ile Discord'un resmi sitesinden indirebilirsiniz.Bilgisayarıma Discord'u güvenli bir şekilde nasıl yükleyebilirim?
Hocam, Goodbye DPI Turkey veya alternatifi ile Discord'un resmi sitesinden indirebilirsiniz.Bilgisayarıma Discord'u güvenli bir şekilde nasıl yükleyebilirim?
Bu kişisel tercihe girer o zaman, birine bir şeyi önerirken kişisel tercihleri dışarıda tutmak gerekir.Ben beğenemiyorum hocam. Yani biraz Proton fanboyum![]()
Selamlar,Bilgisayarı yeni topladım hocam VPN yok bilgisayarımda konuyu o yüzden de açmış oldum aslında VPN öneriniz var mı temiz bir kurulum yapayım sistemim daha 3 günlük![]()
Anlamadığım şey şu: DPI aşma yazılımı varken neden VPN öneriyorsunuz? Tüm ağı şifreleyip hem ping artışına hem de indirme ve yükleme hızlarımızın düşmesine ne gerek var?
@alimali hocamın yaptığı bu programı kullanın, arkanıza bakmayın.
Kaspersky vpnimde hız düşüşü ping problemi yaşamıyorum ayrıca tünellemede kullanılabilir.
1- VPN ne olursa olsun hız düşüşü yaşatır.Kaspersky vpnimde hız düşüşü ping problemi yaşamıyorum ayrıca tünellemede kullanılabilir
Kaspersky VPN, Cin yapimi dandik teknolojik urunlere firmalarin marka basmasi gibi bir sey. Antiviruslerin cogu bunu yapiyor. Farkli farkli, cogunlukla adi sani pek bilinmeyen VPN servislerinin altyapisini kullanarak "kendi" VPN'lerini pazarliyorlar. Ucretini verirsen hiz konusunda kotu mu? Hayir. Bazi kullanicilar icin kullanisli da olabiliyor. Ama veri politikasi vesaire ne durumda olur orasi muamma. Ucretsiz olarak da zaten gunluk sadece 200-300 MB civari bir hak veriyor. Kaspersky Plus, Premium gibi antivirus paketlerinin yaninda ucretsiz verilince kullanilabilir, ama ayriyeten sadece VPN'ine para verilmez. Degmez.
Yardımcı olan mesajı "Çözüm" olarak raporlayarak diğer üyelere yardımcı olabilirsiniz. İyi sosyaller.