Çözüldü Bilgisayara virüs girdi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bilhakfdis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 439
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Bilhakfdis

Üyecik
Merhaba herkese.

Dün hiçbir sorun yoktu, bugün bilgisayarı açtığımda ise dosyalar çok hızlı açılıp kapanmaya başladı ve birkaç dosya error verdi. Virüs olduğunu hemen anladım ve bilgisayarı kapattım.

Bilgisayarda BitDefender Free vardı, demek ki Kaspersky'dan şaşmamak lazım.

Yardım edebilir misiniz?

Bilgisayarda bağlı Google hesaplarının oturumunu kapatayım mı?

Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Rica ediyorum, umarım yardımcı olabilir bu yöntem.
Evet evet kesinlikle katılıyorum size temkinli olmak gerekiyor gizliligimiz önemli sonuç olarak. Windows'un son güncellemesi dediğiniz gibi dosyalarınızı, ayarlarınızı, sisteminizi bozmuş olabilir. Açıklama yapmamışlar mı acaba çoğu kişi etkilenmiş bu durumdan.

Son Windows güncellemesi SSD bozuyordu ondan olabilir.

Teşekkür ederim, deneyeceğim.
Ben bilgisayarıma çok iyi bakarım, bilmiyorum, daha önce de hiç virüs sokmamıştım bu bilgisayara, virüs konusunda temkinli biriyim. Acaba bilgisayarı kapatıp açtım güncelleme oldu da dosyalar mi bozuldu yeni Windows güncellemesi yüzünden?
Nasıl eski sürüme dönebilirim?
Teşekkürler.

Rica ediyorum, umarım yardımcı olabilir bu yöntem.
Evet evet kesinlikle katılıyorum size temkinli olmak gerekiyor gizliligimiz önemli sonuç olarak. Windows'un son güncellemesi dediğiniz gibi dosyalarınızı, ayarlarınızı, sisteminizi bozmuş olabilir. Açıklama yapmamışlar mı acaba çoğu kişi etkilenmiş bu durumdan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam Windows 10 kullanıyorum ama, onun için de geçerli mi bu durum bilginiz var mı?

Son durum:
Bilgisayarı açtım ve disk tamir ediliyor dedi,biraz bekledikten sonra disk tamamen düzeldi.Teşekkürler herkese!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…