Detaylar
Kim cevapladı?Aynen öyle.
Ki başka birinde de şöyle bir şey oldu. Bu kasanın beyazını 1 yıl önce aldım, fanları kullanmadan artctic ile değiştirdim.
Adam öndeki 3 fan için 50'şer TL'den 150 TL'ye öndeki fanları satın alırım dedi. Kime satacaksın falan dedi. Kasa zaten iyi ve ARGB beyaz fan başına sıfır olduğu halde 50 TL.
Ki o sıralar Arctic fanlar 500 TL civarında falandı. 50 TL'ye fan yoktu. Ki bu kasanın ön fanları 120mm değil 140mm.
Yine bu dediğim 2.arkadaş parça montajı için tanesine 200 TL istedi. RAM montajı 200 TL, GPU montajı 200 TL, SSD montajı 200 TL vs toplam 1000 TL talep etti. Windows 11 kurup test edersemde 1300 TL olur dedi. Windows 11 de kendi kullandığı Key'ini giriyor zaten. Bu dediğim olay 1 yıl öncesine ait.
Fena kazıkçı hepsi.
Açıkçası hepsi resmi dolandırıcı gideceksin alacaksin parçanı arkadaşına veya tanıdığın birine yaptiracaksin benim bilgisayarcı tanidik o yüzden bana kazık atmıyor.
yusufir
Yetkin
Yıllar önce bizim burda "Pucca" diye DVD film ve oyun satan bir yer vardı. Ben de o DVD'ciden GTA 4 almak istedim. Adam bana sistemimi sordu, ben de söyledim. Dedi ki "PC çöker." İçimden dedim ki "Virüs yüklemicem, alt tarafı bir oyun." En kötü "Senin sistem bu oyunu kaldırmaz." der, geçersin.
ProfesorGoktug
Becerikli
AMD işlemci alınmaz, sorun çıkartır, tamiri de çok pahalıdır.İllaki bilgisayarcı yalanlarını duymuşsunuzdur ben başlayayım.
1500TL değerinde olan bir ürünü 1000TL satsaniz kardeşim bu zaten fazla satılmıyor 800TL'ye sat alayım
i3 işlemciler piyasada tutulmuyor 500-600e alırım başka kimse almaz
Kingston'dan başka RAM'ler bozuktur G.Skill XPG hele hiç alınmaz (Kingston harici RAM satmıyor)
Sizin duyduğunuz yalanlar nelerdir?
Yıllar önce bizim burada "pucca" diye DVD film ve oyun satan bir yer vardı. Ben de o DVD'ciden GTA 4 almak istedim. Adam bana sistemimi sordu, ben de söyledim. Dedi ki "PC çöker." içimden dedim ki "virüs yüklemicem, alt tarafı bir oyun." en kötü "senin sistem bu oyunu kaldırmaz." der, geçersin.
Açıkçası böyle demesine gerek yok kardeşim sen sat ister kaldırır ister kaldırmaz alan kişi sanki bilmiyor mu?
AMD işlemci alınmaz, sorun çıkartır, tamiri de çok pahalıdır.
Eski nesili evet alınmaz ama Ryzen serisi gayet alınır.
yusufir
Yetkin
Açıkçası böyle demesine gerek yok kardeşim sen sat ister kaldırır ister kaldırmaz alan kişi sanki bilmiyor mu?
O an acayip komiğime gitmişti öyle demesi. Arada hatırladıkça gülerim.
O an acayip komiğime gitmişti öyle demesi. Arada hatırladıkça gülerim.
Sana açık açık diyor sistemin yetersiz ama oynamak istersen sana burada sistem dizelim ayni sistem -4 GB RAM.
ProfesorGoktug
Becerikli
Bu yalan başıma geldi yeni Ryzen alınır fakat bilgisayarcı yalanına uğradım. Şu anki işlemcimden de memnunum orası da ayrı.Eski nesili evet alınmaz ama Ryzen serisi gayet alınır.
Bu yalan başıma geldi yeni Ryzen alınır fakat bilgisayarcı yalanına uğradım. Şu anki işlemcimden de memnunum orası da ayrı.
Hicbirini gündemi teknolojiyi takip etmiyor eski AMD eski Intel sanıyor veya AMD islemciden çok az para gelmediği için Intel seciyorlar.
Max Caulfield
Üstün
- AMD işlemcilerde 1 sene ısınmayı görmezsin, sorunsuz kullanırsın. 1 sene sonra bilgisayar yavaşlar.
- Senin bilgisayara format lazım.
- Bu sistemde i7 işlemci, 32 GB DDR5 RAM ve RTX 5070 ekran kartı var, daha iyisini bulamazsın. (Güç kaynağı ve kasa kalitesiz, SSD QLC NAND ve DRAM'siz, anakart giriş seviyesi ve aynı fiyata çok daha kaliteli bileşenlere sahip sistem toplanabiliyor)
- Format diski 100 TL ama sen beceremezsin, getir 500 TL'ye format atalım.